• Sílvia González
  • | el 24/mai/19

El PSC tanca campanya veient factible assolir l'alcaldia de Sant Cugat

Els socialistes han celebrat un sopar a la seu amb els membres de la llista

El PSC diu adéu a la campanya electoral per a les municipals amb la convicció que tenen possibilitats reals de guanyar l'alcaldia. Això creu l'alcaldable del PSC, Pere Soler, que aquest divendres ha reunit els membres de la seva llista a la seu per fer un sopar de valoració de campanya. 15 dies intensos, apunta Soler, que ha volgut agrair la feina a un equip 'que ha trepitjat la ciutat'. El cap de llista socialista es reivindica com 'el vot útil' i assegura que estan preparats per governar.

De cara a diumenge, Soler ha llençat un missatge també a les persones decebudes amb la feina de Cs i a l'esquerra catalanista moderada, perquè apostin pel PSC. També vol plantar cara a Podem, Proposem i comuns, 'que lluitaran pel 5% dels vots' per obtenir representació, diu, sense sort. Tampoc no veu possibilitats d'entrar a l'Ajuntament a Units. Per aquest i altres motius, Pere Soler s'ha mostrat convençut que l'alcaldia està a prop, ha parlat de vuit o nou regidors, i si no, de poder tenir la clau de la governabilitat.

Igual de bones vibracions té la presidenciable de Valldoreix, Susanna Casta, exvocal de Cs. La valldoreixenca no només veu possibilitats de ser presidenta de l'EMD, sinó també d'aconseguir entre dues i tres vocalies.

El sopar a la seu del PSC ha estat una trobada que ha posat sobre la taula la seguretat que augmentarà el vot socialista a la ciutat.

Pere Soler

Com he dit sempre és molt possible que aconseguim l'alcaldia o ser decisius al govern, i també a Valldoreix.


Susana Casta

Valldoreix és rar. Podem tenir dues o tres vocalies. Hi ha bones vibracions.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat