Un dels punts de votació / Foto: Cugat Mèdia

Un dels punts de votació / Foto: Cugat Mèdia

  • Anna González
  • | el 26/mai/19

Obren els col·legis electorals amb normalitat

Arrenca amb normalitat la jornada de votacions per elegir el nou ple municipal, així com el Parlament Europeu. Els col·legis electorals de Sant Cugat han obert portes sense incidències destacables i es podrà votar fins a les vuit del vespre. Enguany, hi ha 31 col·legis electorals i 86 meses. En total estan cridats a les urnes 62.594 ciutadans. Segueix tota la jornada electoral minut a minut a Cugat Mèdia.

Pel que fa al nombre de col·legis electorals (31) i de les meses (86), són les mateixes que en les darreres eleccions generals del passat 28 d'abril. Cal recordar que en aquell moment Sant Cugat va estrenar quatre nous col·legis electorals: la Sala Canigó, el Centre d'Art Maristany (CAM), l'Oficina d'Estacionament Regulat i l'Ateneu Santcugatenc (Casa Jaumandreu). Aquesta nova redistribució va permetre que el PAV3 deixés de ser col·legi electoral.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha assegurat que les 86 meses s'han constituït sense 'cap incidència rellevant' entre les nou i un quart de deu del matí.

Consulta de cens
El cens i el col·legi electoral es pot consultar en aquest enllaç.


Carmela Fortuny

A un quart de deu teníem les 86 meses constituïdes. Una mica més tard del que és habitual però cap incidència rellevant. I també en el seu lloc de treball els representants administratius que tenim distribuïts.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat