Ferran Margineda / Foto: CUP

Ferran Margineda / Foto: CUP

  • Anna González
  • | el 7/jun/19

La CUP-PC posa de nou a Ferran Margineda com a vocal a Valldoreix

Ferran Margineda repetirà com a vocal de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix. Així ho ha decidit l'agrupació, després d'obtenir a les eleccions municipals un únic vocal. Margineda prendrà possessió del càrrec dissabte 15 de juny en la constitució de la junta de veïns de Valldoreix.

Margineda ha lamentat que la confluència Guanyem Valldoreix; sota la qual es va presentar a la presidència la CUP-PC juntament amb ERC-MES, Sant Cugat en Comú, Associació de Veïns Progressistes i Mou-te per Valldoreix; no hagi assolit els resultats esperats. Ara, però, explica Margineda, cal veure si s'assoleixen pactes, ja que Junts per Sant Cugat s'ha quedat amb la presidència, però en minoria amb tres vocals.

En aquest sentit, i tot perdre un vocal, Margineda explica que la seva presència s'ha de centrar en 'seguir picant pedra', presentar mocions socials i fiscalitzar l'acció de govern des de l'oposició.

Ferran Margineda

Si som oposició pura i dura em tocarà fer tasca de picar pedra, seguir presentant mocions socials i fiscalitzar l'acció de govern.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat