Els tres vocals que acompanyaran Josep Puig / Foto: Cugat.cat - EMD

Els tres vocals que acompanyaran Josep Puig / Foto: Cugat.cat - EMD

  • Sergio Morales
  • | el 7/jun/19

Herrada, Degollada i Gisbert repeteixen com a vocals de Junts per a l'EMD de Valldoreix

Junts per Sant Cugat ja ha designat els seus tres vocals a la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix. Susanna Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert seguiran un mandat més acompanyant el president Josep Puig. El grup municipal afronta els propers quatre anys sense majoria absoluta i encara ha de definir quines carteres assumiran els vocals.

En declaracions a Cugat Mèdia, els tres vocals han agraït la revalidació de confiança que ha refermat en ells la candidatura.

Qui es qui?
Susanna Herrada és vocal a l'EMD des de 2011. Al mandat que ara es tanca ha assumit les carteres de Recursos Humans, Mobilitat i Transport Públic, Seguretat Ciutadana i Urbanisme, entre d'altres. També ha estat durant gairebé un any presidenta accidental, a causa de la baixa per convalescència del president Puig.

Elena Degollada va entrar a l'equip de govern de l'EMD a mitjans de 2016 en substitució de Xavier Gavaldà. Des de llavors ha estat la responsable d'Economia, Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana i Pla d'Actuació Municipal.

Bernat Gisbert va assumir per primera vegada una vocalia el 2014 en substitució de Laura Baldoví. Al darrer mandat, ha gestionat les carteres de Comunicació i Noves Tecnologies, Joventut, Esports, Gestió de Residus, Atenció a les Persones i Serveis Generals.

Herrada / Degollada / Gisbert

Estic molt agraïda que Junts hagi pensat en mi. / Estem en el camí correcte. / Teníem projectes que ara podrem continuar fent.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat