Sala de plens de l'Ajuntament / Foto: Santcugat.cat

Sala de plens de l'Ajuntament / Foto: Santcugat.cat

  • Sílvia González
  • | el 13/jun/19

Cobertura multicanal de Cugat Mèdia del ple de constitució del nou Ajuntament

El primer ple del nou mandat serà aquest dissabte, a les 12 del migdia, amb la constitució del nou consistori. Cugat Mèdia ofereix una cobertura especial de l'esdeviment, que emetrà en 'streaming' per Cugat.cat i també en directe a través del 91.5 FM. A banda del minut a minut a través de les seves xarxes socials, el mitjà públic multimèdia ha dissenyat una àmplia programació de continguts per explicar-ho tot del que passarà aquest dissabte.

Els professionals de Cugat Mèdia seran a peu del ple, des de primera hora del matí per seguir els preparatius de la sessió plenària. A banda de la retransmissió per ràdio, tv i xarxes socials, els usuaris de Cugat Mèdia coneixeran després del ple quins han estat els titulars més destacats, així com les millors instantànies de la investidura del nou alcalde o alcaldessa.

Cròniques, reportatges i perfils dels protagonistes del dia es podran consultar a Cugat.cat, en una aposta informativa que prima el rigor, la proximitat i el servei públic.

Cugat Mèdia també serà present a Valldoreix, per no perdre detall de la constitució de la nova junta de veïns i la presa de possessió del president, Josep Puig.

Per escalfar motors, el mitjà públic acosta en els dies previs continguts informatius per resoldre les incògnites que la ciutadania pugui tenir sobre la nova alcaldia de Sant Cugat. La resta d'informació, dissabte, per ràdio, xarxes i web.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat