Sala de plens de l'Ajuntament / Foto: Santcugat.cat

Sala de plens de l'Ajuntament / Foto: Santcugat.cat

  • SÝlvia Gonzßlez
  • | dijous

Cobertura multicanal de Cugat MŔdia del ple de constituciˇ del nou Ajuntament

El primer ple del nou mandat serÓ aquest dissabte, a les 12 del migdia, amb la constituciˇ del nou consistori. Cugat MŔdia ofereix una cobertura especial de l'esdeviment, que emetrÓ en 'streaming' per Cugat.cat i tambÚ en directe a travÚs del 91.5 FM. A banda del minut a minut a travÚs de les seves xarxes socials, el mitjÓ p˙blic multimŔdia ha dissenyat una Ómplia programaciˇ de continguts per explicar-ho tot del que passarÓ aquest dissabte.

Els professionals de Cugat MŔdia seran a peu del ple, des de primera hora del matÝ per seguir els preparatius de la sessiˇ plenÓria. A banda de la retransmissiˇ per rÓdio, tv i xarxes socials, els usuaris de Cugat MŔdia coneixeran desprÚs del ple quins han estat els titulars mÚs destacats, aixÝ com les millors instantÓnies de la investidura del nou alcalde o alcaldessa.

Cr˛niques, reportatges i perfils dels protagonistes del dia es podran consultar a Cugat.cat, en una aposta informativa que prima el rigor, la proximitat i el servei p˙blic.

Cugat MŔdia tambÚ serÓ present a Valldoreix, per no perdre detall de la constituciˇ de la nova junta de ve´ns i la presa de possessiˇ del president, Josep Puig.

Per escalfar motors, el mitjÓ p˙blic acosta en els dies previs continguts informatius per resoldre les inc˛gnites que la ciutadania pugui tenir sobre la nova alcaldia de Sant Cugat. La resta d'informaciˇ, dissabte, per rÓdio, xarxes i web.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat