Mapa amb els districtes censals / Foto: Ajuntament

Mapa amb els districtes censals / Foto: Ajuntament

  • Anna González
  • | el 29/mai/23

La victòria de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals ha estat generalitzada a tot Sant Cugat. La formació ha estat la guanyadora a tots els barris del municipi, tret de la Floresta i les Planes. En el cas de la Floresta, la CUP ha revalidat la seva victòria de fa quatre anys i és el partit que ha aconseguit més vots al districte. A les Planes, en canvi, En Comú Podem s'emporta la condició de partit més votat, que ostentava ERC als darrers comicis.

El recompte també deixa altres fets anecdòtics. L'hegemonia de Junts ha quedat trencada en 10 de les 90 meses electorals. El PSC ha estat la força més votada a les meses del col·legi electoral de l'Escola d'Idiomes i a l'Oficina d'Estacionament Regulat, al districte Centre-Est.

Per la seva banda, el PP s'ha imposat a una mesa del col·legi ubicat a l'institut Arnau Cadell, mentre que la CUP ho ha fet a tres meses de la Floresta i En Comú Podem a la de les Planes.


La resta de partits no han aconseguit guanyar a cap de les meses. Tot i així, el major nombre de vots aconseguit per ERC ha estat a una mesa de l'escola Turó de Can Mates, mentre que Vox ha assolit el seu màxim al Casal de Mira-sol.

Per a Independents, el seu millor resultat han estat els 42 vots a una mesa de Club Muntanyenc. Per al PACMA, els 25 de dues meses del Casal de Cultura de Valldoreix i del Centre Cívic de la Floresta. Ciutadans ha obtingut 33 vots a una mesa de l'Escola Oficial d'Idiomes, mentre que Valents n'ha aplegat 27 a una de l'escola Catalunya. En el cas del PDeCAT, 22 a l'escola Joan Maragall i Convergents 9 al Casal Torreblanca. El Front Nacional de Catalunya n'ha tingut vuit a una mesa del Sant Cugat Feina, els mateixos que Impuls a una de l'escola Gerbert d'Orlhac.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat