La candidata de Som Valldoreix, Susana Herrada, en l'acte de presentació de campanya / Foto: Cugat Mèdia

La candidata de Som Valldoreix, Susana Herrada, en l'acte de presentació de campanya / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 29/mai/23

Som Valldoreix s'ha quedat a 152 vots de guanyar les eleccions a la presidència de Valldoreix. L'agrupació d'electors que liderava Susana Herrada ha aconseguit 1.151, per darrere dels 1.303 que ha aconseguit el president electe, Juanjo Cortés, de Valldoreix Plural.

Som Valldoreix comptava amb el suport de Junts, del PDeCAt, Valents i el PP. Amb els resultats de l'urna de Sant Cugat s'ha determinat que Junts tindrà tres vocalies i el PP una; el bloc d'esquerres, per la seva banda, en té tres (CUP, PSC i ERC), i s'ha de sumar el vot del president. Vox ocupa també una vocalia. Amb aquest equilibri de forces fràgil, Herrada confia a poder "tirar endavant el programa electoral" de la seva formació per "continuar mirant pel bé de Valldoreix. En una entrevista a Cugat Mèdia, Herrada va assegurar que les seves línies vermelles a l'hora d'establir acords eren Vox i la CUP.

Herrada, a més, ha aprofitat la trucada per felicitar el vencedor dels comicis a la vila. D'altra banda, sobre els resultats a Sant Cugat, Herrada ha celebrat la victòria de Josep Maria Vallès, de Junts.

Susana Herrada

Hem perdut la presidència, és el joc democràtic, eren quatre partits que anaven junts i felicitats al guanyador


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat