NOTÍCIES

Societat

L'ADF encara la campanya forestal amb nous voluntaris


  • Comparteix:

Imatge de la trobada / Foto: ADF

Imatge de la trobada / Foto: ADF

L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha donat aquest dissabte el tret de sortida oficial a la campanya forestal, a la qual s'incorporen enguany nous voluntaris. L'acte d'arrencada ha servit per entregar els premis de l'ADF Sant Cugat, que s'han entregat per primera vegada i que en aquesta primera edició han reconegut el parc de Bombers de la Generalitat Rubí-Sant Cugat.

Els mateixos voluntaris d'ADF han votat per triar el destinatari d'aquest premi. D'aquesta manera, l'agrupació local ha iniciat la campanya forestal que es preveu, de moment, tranquil·la ja que s'esperen pluges a la primavera i l'estat del sotabosc és força bo.

Tot i així, el cap de l'ADF de Sant Cugat, Iñaki Ferreira, ha explicat que l'agrupació està preparada i 'en marxa' per aquesta campanya.

L'acte d'aquest dissabte ha aplegat també membres dels Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, Creu Roja, d'altres ADF i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.