NOTÍCIES

Societat

Els Gausacs portaran de nou a plaça tres castells de 8 a la Diada de la Colla del 22 de juliol


  • Comparteix:

Els Gausacs en una actuació a Sant Cugat / Foto: Localpress

Els Gausacs en una actuació a Sant Cugat / Foto: Localpress

Els Gausacs celebren dissabte de la setmana que ve la Diada de Sant Cugat amb l'objectiu d'aixecar el 2 de 8, el 3 de 8 i el 4 de 8. L'actuació serà a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià amb la presència de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i de la dels Minyons de Terrassa, dues colles que ja han carregat castells de 10.

Els Gausacs vénen d'una de les millors actuacions de la seva història en la diada de Festa Major, quan van descarregar el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 5 de 8, a més de carregar el pilar de 6. Aquest dissabte, a la Granada del Penedès, els Castellers van tornar a aixecar un 3 de 8 i el 4 de 8.

La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, destaca el nivell de les dues colles convidades.

Gemma Aristoy

Els Minyons de Terrassa tenen l'endemà l'actuació de Santes de Mataró i la de Sant Cugat els pot servir per fer proves de castells importants. La Jove de Tarragona porta una trajectòria espectacular i esperem que portin grans castells.

A dos quarts de dotze del matí començaran els jocs d'aigua infantils a la plaça de Can Quitèria. Després de l'actuació, la diada seguirà amb un sopar popular amb les dues colles convidades i amb els concerts del grup santcugatenc Dröpools i d'Ebri Knight al parc de Ramon Barnils a les deu de la nit.




Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.