NOTÍCIES

Cultura

Damià Calvet serà el Quixot de l'any del CCM, que comença avui les Jornades Culturals


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda serà proclamat Quixot de l'any

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda serà proclamat Quixot de l'any

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, és el Quixot de l'any del Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat. L'entitat arrenca aquest divendres les seves jornades culturals, que s'allargaran fins al 15 d'octubre, amb el pregó, a càrrec del vocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló. L'acte se celebrarà a la seu del centre, al carrer del Vallès número 4, i a continuació hi haurà un vi d'honor.

Calvet serà proclamat, conjuntament amb la Dulcinea i el Sancho de l'any, Pilar Valero i Miquel Garcia, al dinar que es farà el dissabte, també a la seu del centre. Per als nomenats, es farà un dinar d'honor al restaurant Talismán el 30 de setembre.

Una xerrada sobre costums manxecs, un espectacle poètic a càrrec de la companyia Magma 2011 La Serreta, un concurs de piano, el dia del soci i el tradicional concurs de truites completen el programa, que acabarà el 15 d'octubre amb un concert de corals.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.