ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

Els més petits de casa fan un viatge màgic pel món de l'òpera de la mà d''Allegro Vivace'

Els més petits de casa han fet aquest dissabte un viatge màgic pel món de l'òpera de la mà de la companyia Comediants amb 'Allegro Vivace'. El Teatre-Auditori ha acollit per segona vegada aquest espectacle del Petit Liceu que fa un repàs per aquest gènere amb fragments de treballs d'autors com Mozart, Rossini, Verdi, Bizet i Puccini, entre d'altres.

'Art' omple el Teatre-Auditori d'humor i sàtira

L'obra 'Art', de Yasmina Reza, ha fet reflexionar aquest dissabte amb humor i sàtira sobre l'art i l'amistat a un Teatre-Auditori pràcticament ple. La producció, amb una posta en escena austera protagonitzada per Pere Arquillué, Lluís Xavier Villanueva i el santcugatenc Francesc Orella, és l'adaptació catalana a càrrec de Jordi Galceran d'una de les comèdies contemporànies més traduïdes i representades arreu del món. La funció ha arribat amb dues sessions a l'equipament santcugatenc després de més d'un any girant per tot el territori català.

Els artistes Faemino y Cansado omplen de rialles el Teatre-Auditori amb el seu humor més irònic

La parella de còmics Faemino i Cansado ha omplert de rialles el Teatre-Auditori aquest dissabte amb el seu nou muntatge '¡Quien tuvo retuvo!', un espectacle que paròdia els 'stand up' de Las Vegas i els còmics de bar més 'castissos'. Amb una posada en escena senzilla i austera, el famós duet ha utilitzat la seva fórmula irreverent i irònica per transmetre al públic el seu humor singular i surrealista.

'La Treva' replanteja al Teatre-Auditori l'ordre de les prioritats a la vida

Les reflexions de dos reporters de guerra al voltant de les prioritats de la vida marquen el tret de sortida de 'La Treva'. Un Teatre-Auditori ple ha acollit aquest divendres la representació d'aquesta obra de Donald Margulies dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Clara Segura i David Selvas.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat