ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

L'espectacle dels Brodas Bros i Brincadeira posa en moviment el Teatre-Auditori

L'energia positiva del hip-hop i els ritmes de percussió dels tambors han estat els protagonistes aquest dissabte al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'BrincaBros Vibra'.

'Escuadra hacia la muerte' explora al Teatre-Auditori els límits del comportament humà

'Escuadra hacia la muerte' ha mostrat aquest divendres al Teatre-Auditori un ésser humà polièdric davant les dificultats, amb el millor i el pitjor del comportament de l'home. Es tracta d'una peça d'Alfonso Sastre poc representada i amb més de 60 anys que explica com un grup de cinc homes, en una hipotètica Tercera Guerra Mundial, són enviats a una missió d'informació que acaba complicant-se. És un text 'd'ahir', diu el director, que busca la vigència per al públic 'd'avui'.

Pere Faura reflexiona sobre l'estat actual de la dansa amb 'Sin baile no hay paraíso'

El coreògraf i artista Pere Faura ha portat aquest diumenge al Teatre-Auditori 'Sin baile no hay paraíso', un espectacle que barreja quatre solos emblemàtics de la història de la dansa per reflexionar sobre l'estat actual d'aquest art. 'La mort del cigne', 'Singing in the Rain', 'You should be Dancing' i 'Fase' són les quatre peces que l'artista ha interpretat amb el suport de música i audiovisual per explicar la seva forma d'entendre la dansa. El muntatge ha tancat les propostes del Sant Cugat Balla, el programa amb el qual la ciutat ha commemorat el Dia Internacional de la Dansa.

La reflexió sobre el món de la interpretació d''Infàmia' omple el Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori s'ha omplert aquest dijous i divendres per viure el 'joc teatral' que el dramaturg Pere Riera proposa als actors en l'obra 'Infàmia', que posa de manifest la vessant personal en la vida professional. Els santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch han compartit escenari amb Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer en un muntatge engendrat arran del poder que té el públic sobre les arts escèniques i que combina realitat i ficció.

Rosana torna a Sant Cugat per posar el públic del Teatre-Auditori dempeus

La cantautora canària Rosana ha presentat aquest dissabte el seu darrer disc en un concert al Teatre-Auditori que ha exhaurit les entrades. Les cançons d''En la memoria de la piel' han ressonat amb alguns dels temes més coneguts de la cantant.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat