ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

> El 'Concert per a nadons' apropa els més petits a les experiències sensorials de la música

L'experiència sensorial 'Concert per a nadons' ha captivat aquest diumenge els més petits amb un muntatge al Teatre-Auditori que ha ofert als infants la possibilitat de descobrir i interactuar amb la música en viu.

Machi confronta el paper de la dona i de l'art en la societat a 'La autora de Las meninas'

El Teatre-Auditori s'ha sumat aquest divendres al Dia Internacional contra la Violència Masclista amb 'L'autora de Las meninas', un muntatge centrat en la figura de la dona a la qual interpreta l'actriu Carmen Machi i que pretén ser una sàtira de l'espai que ocupa l'art i la cultura en la societat. L'obra, escrita i dirigida per Ernesto Caballero, presenta una monja copista que té l'encàrrec de fer una rèplica exacta del quadre de Velázquez davant la possibilitat que l'Estat espanyol es vegi obligat a vendre la peça. La religiosa es veu atrapada en una cruïlla d'interessos, alhora que pateix una sobtada transformació de la seva personalitat: d'humil artesana del pinzell passarà a convertir-se en una estrella mediàtica del món de les arts plàstiques.

Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba exhibeixen la seva sintonia musical al Teatre-Auditori

Els pianistes Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba han mostrat aquest diumenge la seva sintonia musical al Teatre-Auditori. Els dos músics cubans, amics des de fa temps, han interpretat el seu bagatge musical comú en jazz, clàssica i afrocubana, amb versions i composicions pròpies. Un 'dialèg entre germans' a dos pianos que, sota el títol de 'Trance', també ha homenatjat la tradició popular cubana.

Els més petits de casa fan un viatge màgic pel món de l'òpera de la mà d''Allegro Vivace'

Els més petits de casa han fet aquest dissabte un viatge màgic pel món de l'òpera de la mà de la companyia Comediants amb 'Allegro Vivace'. El Teatre-Auditori ha acollit per segona vegada aquest espectacle del Petit Liceu que fa un repàs per aquest gènere amb fragments de treballs d'autors com Mozart, Rossini, Verdi, Bizet i Puccini, entre d'altres.

'Art' omple el Teatre-Auditori d'humor i sàtira

L'obra 'Art', de Yasmina Reza, ha fet reflexionar aquest dissabte amb humor i sàtira sobre l'art i l'amistat a un Teatre-Auditori pràcticament ple. La producció, amb una posta en escena austera protagonitzada per Pere Arquillué, Lluís Xavier Villanueva i el santcugatenc Francesc Orella, és l'adaptació catalana a càrrec de Jordi Galceran d'una de les comèdies contemporànies més traduïdes i representades arreu del món. La funció ha arribat amb dues sessions a l'equipament santcugatenc després de més d'un any girant per tot el territori català.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat