ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

'Fuck-in-progress' posa la diversitat al servei de la dansa

El Teatre-Auditori ha estat testimoni aquest divendres del diàleg entre dansa i diversitat que l'espectacle 'Fuck-in-progress' ha deixat sobre l'escenari. Dirigit per Jordi Cortés, el muntatge experimenta amb les experiències de vuit ballarins que intenten alliberar-se dels seus cossos únics amb el moviment de l'erotisme, la sensualitat i el fetitxisme dels objectes. L'espectacle és una coproducció del Festival Grec 2015 i l'Associació Kiakaha.

'Les dones de Frank' homenatja al Teatre-Auditori el fenomen fan generat per Sinatra

L'espectacle musical 'Les dones de Frank', de les actrius Mone Teruel i Mònica Pérez, ha fet un tribut al fenomen fan a través de la figura de Frank Sinatra, precursor d'aquest moviment al segle XX. L'obra, representada aquest diumenge a la Carpa Cabaret del Teatre-Auditori, ha mostrat la història de quatre amigues que a través de cançons i anècdotes han reviscut com les fans de Sinatra van seguir i estimar el cantant novaiorquès.

L'adaptació musical d'Els músics de Bremen' fa gaudir els més petits al Teatre-Auditori

L'adaptació musical d''Els Músics de Bremen' del projecte de teatre de Femarec ha transportat els més petits al conte tradicional dels Germans Grimm aquest diumenge a la Sala Escenari del Teatre-Auditori. Així, la companyia Femarec, amb 19 anys de trajectòria, ha donat un pas endavant aquesta temporada amb aquest nou espectacle amb la incorporació d'Albert Gràcia com a director de la Companyia Pot Teatre. La funció ha combinat fragments de diàleg amb parts de musical, que ha anat a càrrec de l'artista Keco Pujol.

El Teatre-Auditori repassa la història del capitalisme espanyol de la mà de 'Masacre'

L'obra 'Masacre', de l'actor i director Alberto San Juan, ha fet un repàs de la història del capitalisme a l'Estat espanyol aquest dissabte a la Sala Escenari del Teatre-Auditori. En l'obra, San Juan i l'actriu Marta Calvó han donat veu als discursos reals i ficticis de personatges històrics com, per exemple, Emilio Botín, Esther Koplowitz i Francisco Franco, entre d'altres. 'Masacre' s'ha fet en doble funció, a les sis de la tarda i a les nou de la nit, i ha exhaurit les entrades de la darrera sessió.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat