ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

Rosana torna a Sant Cugat per posar el públic del Teatre-Auditori dempeus

La cantautora canària Rosana ha presentat aquest dissabte el seu darrer disc en un concert al Teatre-Auditori que ha exhaurit les entrades.

L'ONCA i l'Escolania de Montserrat porten al Teatre-Auditori els primers i els últims passos de Mozart

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) i l'Escolania de Montserrat han sumat esforços aquest divendres al Teatre-Auditori per interpretar dues de les peces més emblemàtiques de Mozart, el 'Divertimento en re major per a cordes' i el 'Rèquiem'. Són dues peces que el compositor austríac va compondre amb 20 anys de diferència: la primera el 1772, quan només tenia 15 anys, i la segona el 1791, quan ja enfilava els seus últims dies. L'espectacle ha exhaurit les entrades.

'Claudia' reviu al Teatre-Auditori el cas dels nens robats durant la dictadura argentina

'Claudia' ha portat aquest dissabte al Teatre-Auditori el cas dels nens robats argentins i dels néts restituïts a les Abuelas de Plaza de Mayo. L'obra ha posat sobre l'escenari la història autobiogràfica de Merceditas Landa, una argentina que amb 22 anys es va assabentar que era una nena robada i que en realitat es deia Claudia Poblete. El muntatge forma part dels actes del Dia Internacional de la Dona i del Dia Mundial del Teatre.

Suzanne Vega repassa les seves velles i noves cançons per tancar la temporada del Teatre-Auditori

La cantant novaiorquesa Suzanne Vega ha repassat la seva trajectòria amb un recull de temes de tots els seus discos a través d'un concert minimalista al Teatre-Auditori. Només acompanyada pels apunts del guitarrista irlandès Gerry Leonard, que va ser col·laborador de David Bowie, Vega ha portat a Sant Cugat un repertori de 20 temes que ha arrencat amb 'Fat Man' i 'Marlene' i que ha rematat amb 'Calypso' i 'Rosemary', sense oblidar els èxits 'Luka' i 'Tom's dinner'. L'actuació forma part de la gira de presentació del disc 'Tales from the realm of the queen of pentacles' (Cooking Vinyl, 2014).

La Companyia Nacional de Dansa tanca la temporada del Teatre-Auditori amb l'estrena de 'Don Quijote'

La Companyia Nacional de Dansa ha convertit aquest dissabte la prosa de Cervantes en elaborades coreografies en l'estrena del muntatge 'Don Quijote' a Catalunya. Amb una posada en escena de grans dimensions i acompanyats per la música en directe de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), la companyia dirigida per José Carlos Martínez ha defensat un ballet en tres actes amb marcat accent espanyol. El públic del Teatre-Auditori, que ha exhaurit les entrades, ha acudit fidel a la cita amb el cos de dansa que ja és la tercera vegada que visita Sant Cugat.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat