ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

'Claudia' reviu al Teatre-Auditori el cas dels nens robats durant la dictadura argentina

'Claudia' ha portat aquest dissabte a la tarda al Teatre-Auditori el cas dels nens robats argentins, dels néts restituïts a les Abuelas de Plaza de Mayo.

Suzanne Vega repassa les seves velles i noves cançons per tancar la temporada del Teatre-Auditori

La cantant novaiorquesa Suzanne Vega ha repassat la seva trajectòria amb un recull de temes de tots els seus discos a través d'un concert minimalista al Teatre-Auditori. Només acompanyada pels apunts del guitarrista irlandès Gerry Leonard, que va ser col·laborador de David Bowie, Vega ha portat a Sant Cugat un repertori de 20 temes que ha arrencat amb 'Fat Man' i 'Marlene' i que ha rematat amb 'Calypso' i 'Rosemary', sense oblidar els èxits 'Luka' i 'Tom's dinner'. L'actuació forma part de la gira de presentació del disc 'Tales from the realm of the queen of pentacles' (Cooking Vinyl, 2014).

La Companyia Nacional de Dansa tanca la temporada del Teatre-Auditori amb l'estrena de 'Don Quijote'

La Companyia Nacional de Dansa ha convertit aquest dissabte la prosa de Cervantes en elaborades coreografies en l'estrena del muntatge 'Don Quijote' a Catalunya. Amb una posada en escena de grans dimensions i acompanyats per la música en directe de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), la companyia dirigida per José Carlos Martínez ha defensat un ballet en tres actes amb marcat accent espanyol. El públic del Teatre-Auditori, que ha exhaurit les entrades, ha acudit fidel a la cita amb el cos de dansa que ja és la tercera vegada que visita Sant Cugat.

El Cor Simfònic Femení de Catalunya es presenta en societat al Teatre-Auditori

Un centenar de veus femenines han sonat a l'uníson aquest diumenge al Teatre-Auditori en la presentació en societat del Cor Simfònic Femení de Catalunya. El Cor de Noies de l'Orfeó Català, les Noies del Cor de l'Auditori Josep Carreras, el Cor Aglepta i el Cor Femení Voxalba s'han fusionat en una sola formació de grans dimensions que ha interpretat temes de Brahms, Schubert i Vaughan Williams amb l'acompanyament de l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras. Després de l'estrena a Sant Cugat la proposta es podrà escoltar al Palau de la Música i a l'Auditori Josep Carreras de Vilaseca.

Pablo López es proclama ambaixador de l'amor al Teatre-Auditori

Pablo López ha conquistat aquest divendres el públic del Teatre-Auditori amb la presentació del seu darrer disc 'El mundo y los amantes inocentes'. Davant un públic que havia exhaurit les entrades feia mesos, el doble disc d'or ha ofert un concert on han sonat èxits com 'Tu enemigo' i 'La mejor noche de mi vida'. El públic no ha aguantat gaire estona assegut a la cadira i ha acompanyat amb fervor les composicions de López en un espectacle de grans dimensions.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat