NOTÍCIES

Cultura

'Les dones de Frank' homenatja al Teatre-Auditori el fenomen fan generat per Sinatra


  • Comparteix:

L'espectacle musical 'Les dones de Frank', de les actrius Mone Teruel i Mònica Pérez, ha fet un tribut al fenomen fan a través de la figura de Frank Sinatra, precursor d'aquest moviment al segle XX. L'obra, representada aquest diumenge a la Carpa Cabaret del Teatre-Auditori, ha mostrat la història de quatre amigues que a través de cançons i anècdotes han reviscut com les fans de Sinatra van seguir i estimar el cantant novaiorquès.

L'homenatge a Sinatra ha reunit les veus de Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel sobre l'escenari per interpretar cançons del gran mestre com 'For once in my life' i 'Luck be a lady', entre d'altres. Tot plegat, amb la intenció de posar en valor què representa Sinatra per al món de la música. Ho ha explicat a Cugat.cat la ideòloga de l'espectacle, l'actriu Mone Teruel.

Mone Teruel

És un referent de la música, del swing, de saber dir el text, de cantar amb gust. Hem volgut fer un homenatge ara que farà 20 anys de la seva mort.

'Les dones de Frank' ha estat la proposta escènica que ha tancat la Carpa Cabaret del Teatre-Auditori, una carpa de circ instal·lada al parc de l'Arborètum que des de dijous passat ha acollit muntatges com 'The Gramophone Allstars Big Band' i 'Comedy Zoo Tour', entre d'altres.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.