NOTÍCIES

Cultura

'La Treva' replanteja al Teatre-Auditori l'ordre de les prioritats a la vida


  • Comparteix:

Les reflexions de dos reporters de guerra al voltant de les prioritats de la vida marquen el tret de sortida de 'La Treva'. Un Teatre-Auditori ple ha acollit aquest divendres la representació d'aquesta obra de Donald Margulies dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Clara Segura i David Selvas.

La peça, que trasllada l'espectador a la Nova York del 2009 per explicar la història d'una fotògrafa i un reporter que tornen de treballar a l'Iraq, reflexiona sobre l'equidistància que han de mantenir els periodistes sobre allò que cobreixen. Un dels actors protagonistes de la representació, David Selvas, periodista de formació, ha parlat sobre les pressions que rep aquest col·lectiu.

David Selvas

La sanitat i l'educació són pilars de la societat. També ho és la llibertat d'informació. I això als polítics els interessa que estigui controlat i que sigui partidista.

El santcugatenc Ramon Madaula i Mima Riera han completat el repartiment de la representació.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.