NOTÍCIES

Societat

El pregó de la Festa Major de Volpelleres posa en valor la vitalitat que ha adquirit el barri


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Volpelleres, protagonista en el primer dia de festa grossa

L'Associació de Veïns de Volpelleres, protagonista en el primer dia de festa grossa

El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcárcel, ha reivindicat el creixement que ha experimentat el barri en els últims anys i l'impuls que li ha donat el teixit associatiu. Ho ha dit aquest divendres al pregó de la primera Festa Major de la zona, que ha arrencat amb una cercavila a càrrec de Diables de Sant Cugat i amb activitats per a la canalla. Valcárcel ha celebrat també la contribució de la seva entitat, que enguany celebra el 5è aniversari, en la millora de la mobilitat al barri, en l'obertura de la 12a escola i de la Biblioteca Miquel Batllori.



La festa grossa continua aquest dissabte amb la mostra d'entitats i comerços a la plaça dels Rabassaires. L'espai acollirà, entre les deu del matí i les dues del migdia, activitats i animació per als més petits, un circuit d'educació viària i l'exhibició de les unitats mòbils dels cossos de seguretat locals. A dos quarts de dotze del migdia, a la Biblioteca Miquel Batllori, els infants podran participar al taller 'Reinventem la ciutat'. Tot seguit, els arquitectes guanyadors del projecte del mercat municipal parlaran sobre l'obra amb la xerrada 'De la plaça al Mercat'.

Entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre, hi haurà jocs de grups, un taller de pintar cares, globoflèxia i bombolles de sabó gegants a l'esplanada del davant de l'escola l'Olivera. A dos quarts de sis, serà el torn de la xocolatada popular i a les sis l'associació Nataraja oferirà un espectacle de Bollywood.

A les nou del vespre, el grup de pop rock Mind Trick, amb Pau Sastre a la veu, pujarà als escenaris de l'esplanada. A continuació David Sánchez y Los Reparadores posaran el punt final a la jornada.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.