NOTÍCIES

Festa Major

La 9a Festa Major Alternativa, més feminista i amb més activitats de dia per arribar a totes les edats


  • Comparteix:

Imatge del cartell d'enguany en què es parodia 'Star Wars' / Foto: FMA

Imatge del cartell d'enguany en què es parodia 'Star Wars' / Foto: FMA

La Festa Major Alternativa (FMA) repeteix ubicació al parc de l'Scalextric i s'allargarà quatre dies amb més activitats diürnes per a un públic familiar i amb més de la meitat de les actuacions a càrrec de dones. Entre la programació, hi destaquen els concerts, amb una clara aposta pels grups locals, a més de xerrades, tallers, vermuts musicals, àpats populars i la tradicional batalla de penyes. El pregó d'aquest any anirà a càrrec del casal popular La Xesca.

La FMA ha respost amb un comunicat sobre les queixes del PP pel que fa a l'emplaçament d'aquesta celebració. El col·lectiu troba 'ridícules' les queixes, assegura que té tots els permisos, passa els mateixos procediments que qualsevol entitat i lamenta que hi hagi 'entitats de primera i de segona'. La membre de l'organització Anna Sala explica que es tracta d'un atac aleatori.

Anna Sala

Creiem que és bastant aleatori aquest atac que se'ns ha fet. Igual que a totes les places s'hi ha fet un estudi del so. Ens va bé que sigui en el mateix emplaçament però és una cosa que no hem triat nosaltres, sinó que ens ha vingut donada des de l'Ajuntament.

L'organització també destaca la voluntat d'obrir la FMA a tots els públics i edats, perquè tothom pugui sentir-se representat per una festa popular i autogestionada.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.