EL COMERÇ DE CASA

Supermercats que et porten la compra a casa

El Super Sant Cugat, situat davant l'estació de FGC, i Carrefour fan servei a domicili


  • Comparteix:

Supermercat Condis Valldoreix / Foto cecida per Condis Valldoreix

Supermercat Condis Valldoreix / Foto cecida per Condis Valldoreix

Vols la compra a casa? Aquests són alguns dels supermercats que ofereixen servei a domicili.

Notícia actualitzada a data de 22/12/2020

Carrefour
El supermercat Carrefour, situat al Centre Comercial de Sant Cugat, disposa de botiga en línia per fer la compra des de casa. L'arribada de l'enviament no és inmediata, segons la zona de la ciutat pot trigar de quatre a cinc dies. El telèfon d'atenció al client és el 91 490 89 00 i el correu electrònic albert_planas@carrefour.com. L'horari del supermercat és de dilluns a dissabte de 9.00 h a 21.00 h.

Condis Valldoreix
El Condis de Valldoreix, situat al passeig Mas Ros, estan fent servei a domicili en dos formats: presencial, on la gent pot anar a comprar a la botiga i demanar que ho portin a casa i d'altra banda, a través d'un missatge de WhatsApp amb la comanda. El número de telèfon és el 92 674 35 34, també es poden fer les comandes al whatsapp 618 534 667. Es tracta d'un servei que, en principi, només funciona a l'àrea de Valldoreix. L'horari de la botiga és de 9.00 h a 21.00 h de dilluns a dissabte i diumenge, de 9.00 h a 15.00 h.

Condis Mercat Torre blanca
La parada del supermercat Condis del Mercat Torre blanca també fa servei a domicili. L'horari de la botiga oberta és de 8.00 h a 20.00 h i les comandes es poden fer al telèfon 93 589 36 91 o a través de l'aplicació Condis Family.

Super Sant Cugat
La botiga d'alimentació Super Sant Cugat, ubicat just davant de l'estació de ferrocarrils, al carrer Valldoreix, ha decidit fer entregues a domicilis. Les grans cadenes de supermercats no estan oferint aquest servei a la ciutat però no és el cas d'aquest establiment. A més, la botiga té les seves portes obertes en un horari extensiu de les vuit del matí fins les onze de la nit, de dilluns a diumenge i sense descans al migdia. Les comandes es poden fer al telèfon 674 11 49 63 o al correu electrònic faarahtanvir@gmail.com.
La botiga disposa de productes d'alimentació -verdures i fruites-, productes de neteja, higiene i begudes, entre d'altres.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.