EL COMERÇ DE CASA

Coneix les parades del Mercat Torre Blanca

L'espai ha activat el servei a domicili de moltes de les seves parades


  • Comparteix:

El Mercat Torreblanca ha començat a fer servei a domicili per ajudar a la gent durant el confinament / Foto: Localpress

El Mercat Torreblanca ha començat a fer servei a domicili per ajudar a la gent durant el confinament / Foto: Localpress

Descobreix les parades del Mercat de Torre Blanca. La gran majoria de les parades ofereixen el seu servei a domicili. El cobrament es farà amb targeta de crèdit quan el comprador rebi la comanda a casa. Així doncs, per fer les comandes a domicili, han posat a disposició tres vies diferents de fer-ho, que són les següents:

Notícia actualitzada el 13/01/2021

Per telèfon
Cal que l'interessat/ada que vulgui fer la comanda ho faci trucant a cada parada on voldrà comprar. L'usuari haurà d'informar de totes les compres de les diferents parades que ha realitzat el mateix dia al mercat a la darrera compra que faci. D'aquesta manera, el servei de repartiment tindrà la llista de parades per recollir la compra i portar-la en un mateix enviament.

Correu electrònic
L'adreça a través de la qual es pot fer la comanda és reparto@mercattorreblanca.cat. La persona haurà d'especificar el seu nom i cognoms, adreça d'enviament, telèfon i llista de la compra (indicant les parades).

Presencial
Aquelles persones que hi vagin presencialment també tenen l'opció de demanar compres per portar a domicili. Cal que l'interessat/ada agafi el full de repartiment que trobarà al Punt d'Informació i es deixi a l'última parada on s'hagi comprat per tal que el paradista iniciarà els tràmits per a l'enviament.

Horari
L'horari de repartiment és de dimarts a divendres de 9.30 h a 14 h i de 17 a 20 h i dissabte de 9.30 h a 14 h. El cost del servei a domicili és de 4 euros. L'horari del mercat és de dilluns a dissabte de 8 h a 14 h, dimarts, dimecres i dijous, de 8 h a 14 h i de 17 h a 20 h i divendres, de 8 h a 20 h.

Aquestes són les parades del Mercat de Torre Blanca.

MERCAT TORRE BLANCA

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.