EL COMERÇ DE CASA

Els cellers de la ciutat a casa teva

Els establiments disposen de vins i cervesa artesana que porten a domicili


  • Comparteix:

Establiments de vins de la ciutat han començat a fer servei a domicili durant el confinament / Font: Cugat Mèdia

Establiments de vins de la ciutat han començat a fer servei a domicili durant el confinament / Font: Cugat Mèdia

Per acompanyar un bon àpat o per gaudir d'un moment especial, els cellers i cerveseries de Sant Cugat disposen de bons productes. A més, per qui ho necessiti, els establiments també fan servei a domicili.

Notícia actualitzada a data de 15/12/2020

Cal Caballu
El celler històric i queviures Cal Caballu, al carrer Plana de l'Hospital, també fa serveis a domicili dels seus vins i altres productes d'alimentació. El telèfon per fer les comandes és el 93 674 401 69.

Celler Valldoreix
Valldoreix també disposa del seu celler per portar a domicili les ampolles de cava, vins o licor als valldoreixencs sense sortir de casa. És el Celler Valldoreix, una botiga de vins i altres queviures situat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer. La comanda es pot fer a través del seu web, al correu info@cellervalldoreix.com i al telèfon 93 676 40 68.

Divinos&Divinas
Per a un bon àpat o, fins i tot, mentre es llegeix un bon llibre, a vegades, ve molt de gust una copa de vi. Es pot continuar gaudint d'aquest plaer sense sortir de casa. Només cal entrar a la botiga online Divinos&Divinas de Sant Cugat i fer la teva comanda. L'empresa s'encarrega d'enviar-ho a domicili a través d'empreses de transport especialitzades.

La Fem
La cerveseria La Fem, ubicada al carrer Major, 31, ha posat en marxa el servei a domicili a través de la seva botiga en línia que es pot consultar en aquest enllaç. Les cerveses són artesanes i l'empresa disposa d'una selecció molt variada de marques (Figaflor, Quatre Òsties...). La comanda es deixarà a la porta de casa, per motius de seguretat i la comanda mínima és de 20 euros. L'empresa reparteix les comandes els dijous a Mira-sol, Valldoreix i La Floresta i els divendres a Sant Cugat. Per resoldre dubtes, els interessats es poden dirigir al telèfon 617 539 054 o al correu electrònic andres@lafem.beer.

Vins Noé
L'establiment Vins Noé situat a l'Avinguda de la Torreblanca fa servei a domicili dels seus vins i licors. Es pot consultar al seu portal web el catàleg de productes amb ofertes disponibles i fer la comanda al telèfon 93 589 19 83. Les comandes superiors a 60 € no tindran suplement, les que siguin inferiors se'ls cobrarà 3,50 euros per aquest servei. El negoci també es pot trobar dins la plataforma SlowShopping o a Coolmado.


Wine Palace
La cadena de vins Wine Palace també fa enviaments a domicili de les seves ampolles de vi, caves i licors. Per fer les comandes es pot trucar al telèfon 935 907 838, en un horari de dilluns a dissabte de 10.00h a 20.30h o al correu electrònic santcugat@winepalace.es. A més, l'establiment, ubicat al carrer Vallespir, 5 (Edifici Fòrum), té a disposició la seva botiga online que podràs trobar en aquest enllaç.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.