EL COMERÇ DE CASA

Les drogueries ja ofereixen productes de neteja biodegradables

Biopompas i Pintures Cabanes fan entregues a casa dels seus productes des del confinament


  • Comparteix:

Productes de neteja biodegradables de la botiga Biopompas Sant Cugat, del carrer Martorell / Foto: Cedida per Biopompas Sant Cugat

Productes de neteja biodegradables de la botiga Biopompas Sant Cugat, del carrer Martorell / Foto: Cedida per Biopompas Sant Cugat

Alguns establiments de la ciutat dedicats a la venda de drogueria i productes de neteja també han decidit activar el servei a domicili.

Notícia actualitzada a data de 28/12/2020

Biopompas
La botiga de productes de neteja biodegradables a granel i de proximitat, Biopompas Sant Cugat, ara també fa servei a domicili. L'establiment, que es troba al carrer Martorell, 21, ven sabons, detergents i cosmética natural. Per fer les comandes, els interessats es poden dirigir al seu correu electrònic és el biopompas.santcugat@gmail.com i o al telèfon fixe 93 198 73 96. L'establiment encara no disposa de botiga online i està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.

Pintures Cabanes
L'històric establiment de drogueria i pintura, Pintures Cabanes, ha activat els enviaments a domicili. La botiga es troba al carrer Santiago Rossinyol i posa a disposició de la gent els productes de drogueria, perfumeria, bricolatge. Per fer les comandes, el telèfon de contacte és el 93 675 25 25. El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.