EL COMERÇ DE CASA

Forns i pastisseries de Sant Cugat expliquen com es preparen les coques de Sant Joan

De brioix, de full, de crema o de llardons, no en falten mai a les revetlles


  • Comparteix:

Petards, fogueres, coques i molta màgia. Per Sant Joan les tradicions es mantenen i així ho agraeixen els forns i les pastisseries de Sant Cugat que, malgrat serà un any marcat per la crisi del coronavirus, tenen l'esperança de fer grans vendes. N'hi ha de llardons, de crema, de pasta de full o de brioix. I també, és clar, n'hi ha de fruita confitada, tot i que es percep que cada any es venen menys d'aquest tipus... En aquest vídeo, Cugat Mèdia ha posat el focus en l'elaboració artesana d'una de les receptes amb més tradició de Catalunya.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.