EL COMERÇ DE CASA

Els Mercats de Pagès arriben als barris

Aquest dissabte 18 de setembre s'estrena el Mercat de Pagès de Volpelleres i fins a final d'any també se'n faran a les Planes, Mira-sol i Centre Est


  • Comparteix:

L'horari del mercat de Volpelleres serà de 9 h a 14 h / Foto: Cugat Mèdia

L'horari del mercat de Volpelleres serà de 9 h a 14 h / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat de Pagès s'estrena a Volpelleres aquest dissabte 18 de setembre de 9 h a 14 h al mercat municipal. La iniciativa, de fet, s'estendrà a altres barris de la ciutat els propers mesos, per l'aposta per una transició alimentària cap a un consum de productes de temporada, ecològics i de proximitat. Es tracta d'una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 20-21 i, es farà efectiva, en col·laboració amb l'Ateneu i la Xarxa de Consum Solidari, aquest mateix any a les Planes, Mira-sol i el Centre-Est, a més de Volpelleres.

El mercat està emmarcat dins del projecte Ecoateneu, del qual també forma part el Mercat de Pagès de Sant Cugat que se celebra cada segon i últim dissabte de mes a la Rambla del Celler. D'aquesta manera, els quatre nous mercats s'estrenaran:

  • Centre-Oest: Els dissabtes 18 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 18 de desembre, de 9 h a 14 h al Mercat de Volpelleres.
  • Les Planes: Els dissabtes 16 d'octubre, 20 de novembre i 11 de desembre, de 9 h a 14 h a l'Espai Pere Grau.
  • Mira-sol: Del dissabte 16 d'octubre al 18 de desembre, davant del Casal de Mira-sol.
  • Centre-Est: pendent de concretar.


  • Tots aquests mercats són projectes de despesa ordinària dels Pressupostos Participatius i compten amb un màxim de 5.000 euros cadascun a executar durant aquest 2021. La voluntat de l'Ajuntament i de les entitats organitzadores però, és que si tenen demanda, puguin tenir continuïtat més enllà dels Pressupostos Participatius.

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.