ESPECIALS

MARXA INFANTIL

El Club Muntanyenc entrega 130 premis de la Marxa Infantil

Els guanyadors de la 58a Marxa Infantil han rebut aquest dissabte el seu guardó.

Consulta la classificació final de la Marxa Infantil per parelles i escoles

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) lliurarà els premis als guanyadors de la Marxa Infantil de Regularitat el dissabte 7 de maig a les onze del matí a la plaça de Pep Ventura. Aquest divendres ha fet pública la classificació tant per parelles com per escoles.

La 58a Marxa Infantil toca sostre de participants

Un total de 2.600 infants repartits en 1.300 parelles han participat a la 58a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc. L'organització assegura haver 'tocat sostre' en el nombre de participants, com ja havia succeït en edicions anteriors. Els marxaires han caminat més de 10 quilòmetres per l'entorn de Collserola, en un recorregut similar al del 2014. L'acte ha format part de la jornada central del Dia Mundial de l'Activitat Física de Catalunya.

(14:19h) Les parelles completen la 58a Marxa Infantil

Les parelles participants a la Marxa Infantil, a excepció d'una desena, han completat el recorregut de més de 10 quilòmetres, que ha passat per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri. La 58a Marxa Infantil s'ha desenvolupat sense incidències destacables, segons ha confirmat l'organització.

(11:40h) Els marxaires encaren la recta final del recorregut

Els marxaires encaren la recta final del recorregut. La 58a Marxa Infantil, que es desenvolupa sense incidències destacables, ha passat per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat