ESPECIALS

MARXA INFANTIL

1.300 parelles completen la Marxa, que obre la porta a ampliar inscripcions

El bon funcionament de la 57a Marxa Infantil aquest diumenge obre les portes a ampliar la participació amb un centenar més d'inscripcions, segons el coordinador de la iniciativa, Silvano Bendinelli.

(12:42h) Les parelles de la Marxa Infantil creuen la meta

Les 1.300 parelles que han participat aquest diumenge a la 57a Marxa Infantil han començat a tornar al parc de Ramon Barnils. Els marxaires han recorregut un itinerari de 9,5 quilòmetres i 300 metres de desnivell acumulat que s'ha estrenat aquest any.

(11:44h) La Marxa Infantil encara la recta final

Els participants a la 57a Marxa Infantil encaren la recta final del recorregut, que els porta pels voltants de la Rabassada. Les parelles ja han parat per esmorzar i les 1.300 parelles de marxaires enfilen la tornada.

(10:16h) Els marxaires passegen ja per Collserola

Els marxaires ja han començat a endinsar-se per Collserola en un recorregut que els porta per espais com Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi. D'aquesta manera, la 57a Marxa Infantil estrena nou itinerari pels voltants de la Rabassada. En total participen 2.600 nens en 1.300 parelles.

(9:01h) Tret de sortida a la 57a Marxa Infantil

La 57a Marxa Infantil ha arrencat amb la sortida de les primeres parelles del parc de Ramon Barnils. En total, 2.600 nens participen d'aquest esdeveniment organitzat pel Club Muntanyenc, que enguany estrena recorregut pels voltants de la Rabassada. Les 1.300 parelles passaran per un itinerari de 9,5 quilòmetres i 300 metres de desnivell acumulat, que passa pel Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat