LA MARXA INFANTIL

CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

Més d'un miler de parelles viu una Marxa que vol relaxar les limitacions en la participació

Més d'un miler de parelles d'infants, una cinquantena més del previst, ha participat aquest diumenge en la 59a Marxa Infantil.

(13:49h) Les parelles completen la Marxa Infantil

Les parelles participants a la 59a Marxa Infantil, a excepció d'una desena, han completat el recorregut, de 10,5 quilòmetres. Han passat per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri. La cita, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, s'ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències destacables, més enllà d'alguns d'infants atesos per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja i l'organització.

(12:35h) Comencen a arribar les parelles de la Marxa Infantil

Els marxaires encaren la recta final de la cita esportiva i les parelles comencen a arribar de nou al parc de Ramon Barnils. La 59a Marxa Infantil s'ha desenvolupat sense incidències destacables. Com altres anys, els serveis d'emergències han atès prop d'una vintena de marxaires per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja.

(11:10h) La Marxa Infantil es desenvolupa sense incidències destacables

La 59a edició de la Marxa Infantil s'està desenvolupant sense incidències destacables. Com altres anys, els serveis d'emergències han atès una desena de marxaires per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja. El miler de parelles que participen enguany ja s'ha endinsat a Collserola i ha començat a aturar-se a Can Coll per a la pausa per a esmorzar. D'aquesta manera enfilen cap el recorregut de tornada.

(10:07h) Els marxaires entren a Collserola

Els participants de la 59a Marxa Infantil ja han deixat la part urbana del recorregut i caminen per Collserola. Els marxaires han de passar per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat