NOTÍCIES

Cultura

Lluís Ribas celebra 40 anys de trajectòria acompanyat per més d'un centenar de santcugatencs


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones s'han congregat aquest dijous al Museu del Monestir per acompanyar l'artista Lluís Ribas en la inauguració de la mostra 'Lluís Ribas, 40 anys d'exposició en exposició' que celebra les quatre dècades de trajectòria professional. La ciutat s'ha bolcat en aquest reconeixement que també té una vessant solidària perquè tot el que es recapti amb la venda de làmines i llibres de l'autor es destinarà a la lluita contra la pòlio, gràcies a una col·laboració amb el Rotary Club de Sant Cugat. A l'acte, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet entrega d'una làmina de record en nom de la ciutat a Ribas, qui ha assegurat que té corda 'per estona'.

L'exposició és un viatge retrospectiu per l'evolució artística de Ribas a través de 29 obres i es podrà veure fins al 30 de març al Claustró i la Sala Capitular. També s'exposarà un quadre inacabat i un retrat de Virginia Woolf que es mostrarà a partir del 22 de març en un acte que tindrà també la presència de la poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona, que presentarà la seva biografia de l'escriptora anglesa. La cloenda tindrà lloc el 30 de març a les set de la tarda i anirà a càrrec de l'escola de dansa Laura Esteve, que ha creat una sèrie de coreografies relacionades amb l'obra de Ribas.


Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.