NOTÍCIES

Societat

El 10è concert solidari del Rotary Club destinarà els beneficis a la Llar d'Avis de la Parròquia


  • Comparteix:

Els presidents del Rotary Club Sant Cugat i de la Llar d'Avis de la Parròquia i l'organista Vicens Grané presentant el concert

Els presidents del Rotary Club Sant Cugat i de la Llar d'Avis de la Parròquia i l'organista Vicens Grané presentant el concert

El mestre organista Vicens Grané protagonitzarà la 10a edició del concert 'Música per la solidaritat' organitzat pel Rotary Club Sant Cugat. Enguany, el concert tindrà lloc al Monestir el dissabte 13 de maig a dos quarts de deu de la nit i els beneficis es destinaran a projectes de la Llar d'Avis de la Parròquia de Sant Pere. Les entrades ja estan a la venda per 15 euros i també es poden fer aportacions a la fila zero.

El president de l'organització filantròpica, Joan Bigorra, explica com va sorgir la idea d'un concert d'orgue, que ha motivat el canvi d'ubicació, ja que aquest any es farà per primera vegada al Monestir.

Joan Bigorra

Aquest any va ser una proposta d'un dels membres del Rotary, a partir d'aquí ja va tot endavant. El Monestir ens va posar totes les facilitats i va anar tot rodat.

L'organista Vicens Grané ha adaptat un repertori a les possibilitats de l'orgue del Monestir, intercalant peces més conegudes interpretades amb l'instrument amb peces que no ho són tant. La majoria del concert serà de música barroca, però també hi haurà alguns tocs de romanticisme.

El president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Joan Cortadellas, ha detallat a què es volen destinar els diners obtinguts pels beneficis d'aquest concert. Són dos tallers que requereixen un pressupost de 600 euros.

Joan Cortadellas

Els beneficis, que esperem que siguin molts, aniran a dos tallers que ens agradaria impulsar. El primer és ampliar el de dibuix i pintura amb modelat i ceràmica. Si hi hagués més recursos, també hi hauria la proposta d'un hort urbà.

Hi ha 800 localitats disponibles per assistir-hi, al marge de les donacions extres que es puguin fer amb la fila zero. Els interessats poden fer aportacions al número de compte ES47 0182 8309 5002 0177 1147. Les entrades es poden comprar a la Llar d'Avis de la Parròquia i també al Tot Sant Cugat, col·laborador del concert.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.