NOTÍCIES

Cultura

Derrumband recupera Gato Pérez avui a l'Aula Magna amb el disc 'A Barcelunya'


  • Comparteix:

Foto promocional del grup / Foto: Derrumband

Foto promocional del grup / Foto: Derrumband

El grup Derrumband presenta aquest dissabte a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels el seu últim disc 'A Barcelunya', una reinterpretació de l'únic disc en català de Gato Pérez. El disc està finançat amb un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. El concert de Sant Cugat és a les dotze del migdia, l'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

'A Barcelunya' és una revisió i actualització del disc 'Flaires de Barcelunya' de Gato Pérez editat el 1983. El projecte ha comptat amb la col·laboració de músics com Carles Belda, Manel Joseph de l'Orquestra Plateria, Rafalito Salazar, Xavi Ciurans de Gertrudis, Arnau Garrofé, Dani Txarnego, Lluna Aragón i Marina Sala.

El trompetista del grup de rumba, Nico Ramírez, explica que han volgut recuperar 30 anys després un dels discos 'menys coneguts' de Gato Pérez.

Nico Ramírez

Nosaltres hem estudiat molt la discografia de Gato Pérez i vam pensar en donar-li una volta i recuperar aquest disc. L'hem gravat a la nostra manera, amb diferents estils i col·laboradors. Vam fer un Verkami per aconseguir diners i entre les recompenses hi havia aquest concert.

L'organització del concert és a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), que comparteix alguns músics amb el grup.





Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.