NOTÍCIES

Cultura

L'Escola de Música Victòria dels Àngels recapta fons per a ASDI amb un concert


  • Comparteix:

Un moment del concert

Un moment del concert

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) ha recaptat fons per a l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) a través d'un concert solidari al costat del cor anglès The Most Holy Redeemer i el Teatre Instrumental. Es tracta de la primera actuació fruit del nou programa de col·laboració amb altres entitats, que pretén rendibilitzar el suport extern que rep Asdi per buscar ingressos. L'església de Monestir ha estat l'escenari aquest dissabte del concert, que ha aplegat prop de 200 persones.

ASDI ha iniciat una nova etapa de col·laboració amb les entitats de la ciutat. D'aquesta manera, persones de dins i de fora d'ASDI apadrinen l'associació i organitzen iniciatives per recaptar fons per a l'entitat. L'exregidora i diputada al Parlament Àngels Ponsa ha estat la padrina d'aquest acte i ha preparat el concert al costat de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA). El director d'ASDI, Enric Tomàs, ha destacat les dues vessants de la col·laboració amb altres entitats, que permet millorar les sinergies entre les associacions i trobar formes imaginatives de finançament.

Enric Tomas

Aprofundir en la col·laboració entre entitats és important perquè genera sinergies i pensaments. A més, el que busquem nosaltres és trobar fonts alternatives de recursos.

The Most Holy Redeemer i el Teatre Instrumental han portat el pes del concert, que ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), promotora de la iniciativa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que és precisament en aquest moment de necessitat quan les entitats de la ciutat estan aprofundint en la seva col·laboració.

Mercè Conesa

Hem de tenir molt present que en aquest moment la ciutat està més activa que mai, veiem més col·laboració que mai entre les entitats, per això celebrem aquest concert en favor d'ASDI.

Un repàs a la música sacra a través del temps, la 'Missa brevis' i la 'Simfonia número 80' de Joseph Haydin han conformat el repertori del concert.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.