NOTÍCIES

Societat

Bany de masses a la cavalcada dels Reis Mags al centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Rei Blanc, a la seva arribada a la plaça d'Octavià

El Rei Blanc, a la seva arribada a la plaça d'Octavià

El centre de Sant Cugat ha viscut de nou una cavalcada de Reis que, a banda de repartir il·lusió entre milers de nens, s'ha desenvolupat d'una forma cívica i endreçada. Les famílies han fet front al fred i a la demora que s'ha vist en el tram final del seguici, a la plaça de Barcelona. Allà, la quitxalla ha esperat estoicament, fins quarts de deu de la nit, l'arribada de Ses Majestats, que han rebut centenars de cartes en el compte enrere de la nit més màgica de l'any. El Club Tennis Natació Sant Cugat han guanyat el primer premi del concurs de carrosses.



Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Sant Cugat amb puntualitat britànica. L'ordre ha marcat la cavalcada que ha recorregut els carrers del centre, on les famílies han rebut caramels de les 15 carrosses participants. El moment més multitudinari ha estat l'adoració del Nen Jesús, oficiada per mossèn David Cahuana.

Un dels moments clau, l'arribada dels Reis d'Orient a la plaça de Barcelona, s'ha fet esperar. Ses Majestats han entrat a l'antic ajuntament amb 40 minuts de demora, però això no ha arronsat els més petits que han fet cua per conèixer-los. Tots tres han recollit les últimes missives i han esperonat els assistents a viure l'any amb un esperit de germanor.

Igual de constructius han estat Teo i Lucía, membres del Consell d'Infants, que a l'inici de la festa demanaven als Reis que treballin pels més desafavorits. Molts deures per als Reis Mags, que han llençat els seus millors desitjos per als nens santcugatencs.

A la plaça de Barcelona s'ha donat a conèixer el veredicte del concurs de carrosses. El Club Tennis Natació Sant Cugat ha aconseguit el primer premi amb una proposta amb motius aquàtics. El segon premi ha estat per a la Creu Roja i el tercer, per al Sant Cugat Esport.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat l'esperit cívic que ha acompanyat la festa. En la mateixa línia s'ha mostrat l'organització, els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, que han afirmat que tot ha funcionat com estava previst.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.