NOTÍCIES

Societat

Els Reis Mags reparteixen il·lusió i 300 quilos de caramels pels carrers de Valldoreix


  • Comparteix:

La canalla ha pogut saludar de ben a prop els Reis a Valldoreix

La canalla ha pogut saludar de ben a prop els Reis a Valldoreix

Els Reis d'Orient han recorregut els carrers de l'EMD de Valldoreix en una cavalcada marcada per l'ambient proper i familiar. Ses Majestats han arribat en cotxes de cavalls al Casal de Cultura i des d'allà han enfilat l'avinguda de Jacint Verdaguer fins al passeig de l'Oreneta. La comitiva ha seguit el trajecte previst fins arribar a l'església de l'Assumpció, on els Reis han fet la tradicional ofrena al nen Jesús.



A fora l'església, a la plaça Maria Sabater, s'ha ofert una xocolatada popular i s'han organitzat diverses activitats d'animació infantil, tot plegat amb l'acompanyament de música en directe. Finalment, els Reis s'han dirigit als assistents amb un breu parlament i han recollit les cartes de tots els nens que s'hi han acostat.

El concurs de carrosses ha tingut enguany 13 participants i l'entitat guanyadora ha estat l'Hípica Domènech Dunfoy, amb una munió de follets del bosc molt nadalencs. El segon lloc del concurs ha estat per als Marxosos del Vallès i el tercer per a la carrossa del Club Esportiu Valldoreix.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.