L'esport escolar santcugatenc celebra la seva festa anual


  • Comparteix:

Centenars de nens i nenes participen a la 27ª edició de la festa de cloenda dels Jocs Esportius en Edat Escolar que s'ha celebrat a la Plaça d'Octavià per premiar els joves esportistes de la ciutat. Els participants han gaudit d'un ampli ventall de jocs i activitats.

Com cada any, quan arriben aquestes dates, la gran família de l'esport escolar santcugatenc, es reuneix per celebrar el final d'una nova temporada. La festa, organitzada per l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom, l'OMET, ha comptat amb la presència de les escoles públiques i privades i de les entitats esportives de la ciutat. S'han premiat els participants de les lliguetes d'esports d'equip com el bàsquet, l'handbol, el volei, el futbol i el futbol sala i també d'esports individuals com la gimnàstica rítmica i el pàdel. Tot i que no hi han vingut tots els premiats, prop de 1900, centenars de joves no s'han volgut perdre la festa i rebre les seves medalles i copes. El regidor d'Esports, Xavier Amador, fa una valoració positiva de la festa.

Xavier Amador

Aquest dia és la festa de l'esport de Sant Cugat.


Ara els joves esportistes escolars descansaran fins el setembre quan tornarà una nova edició: la 28ª dels Jocs Esportius en Edat Escolar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.