Només un corredor invident pren la sortida de la Mitja Marató


  • Comparteix:

Només un corredor invident ha pogut sortir a la Mitjà Marató, tot i que estava previst una cursa per a persones discapacitades i invidents. Tot i així, la Mitja Marató de Sant Cugat s'està desenvolupant sense incidències en una edició que ha arribat als 1.350 participants.

De moment, el corredor Roger Roca està al capdavant de la classificació amb un cert avantatge. Es tracta d'un recorregut exigent i espectacular que finalitzarà a la nova Plaça de la Vila.

Fa 25 anys que la ciutat és present al calendari de proves atlètiques, però la d'enguany és una edició molt especial. D'entrada, perquè se celebren les noces d'argent, i en motiu d'això s'han preparat un munt de sorpreses. A banda del fet de ser Campionat de Catalunya, l'organització ha dissenyat també un recorregut molt exigent on destaca un final que es preveu espectacular a la Plaça de la Vila. A més, els corredors passaran pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Per primera vegada, la prova tenia una classificació especial per a atletes invidents i discapacitats, modalitats obligades perquè la cursa formi part del 3er Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Finalment, només un corredor invident ha pogut iniciar el seu recorregut.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.