Roger Roca i Mireia Sosa, reis de Catalunya


  • Comparteix:

Roger Roca i Mireia Sosa són els nous campions de Catalunya després de guanyar la Mitja Marató de Sant Cugat. Prop de 1300 atletes disputen la cursa que enguany celebrava la seva vint-i-cinquena edició.

Èxit organitzatiu de la Mitja Marató de Sant Cugat. La cursa ha començat puntualment a les deu del matí des de la Plaça dels Quatre Cantons amb el tret de sortida a càrrec de l'alcalde Lluís Recoder. El primer quilòmetre ha estat molt tranquil, però a partir del segon, Roger Roca ha fet una gran escapada i ha disputat els darrers dinou quilòmetres en solitari. L'atleta del Rayet Guadalajara ha invertit una hora i vuit minuts en finalitzar el traçat i s'ha quedat a un sol minut de superar el rècord de la cursa.

Pel que fa a la categoria femenina, Mireia Sosa ha guanyat amb un temps d'una hora, vint-i-cinc minuts i trenta segons. L'atleta del California Sports s'ha imposat amb onze segons d'avantatge respecte a la segona classificada, Estrella Ribo.

Oriol Cascalló i Ana Brito s'han emportat els premis locals Jaume Tubau.

El Regidor d'esports de l'Ajuntament de la ciutat, Xavier Amador, ha volgut viure la festa de l'atletisme local de ben a prop, però s'ha posat com a fita de cara a kles properes edicions, millorar-ne la participació.


amador marató





Un gran dia per l'atletisme santcugatenc que ha celebrat els 25 anys sent Campionat de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.