Tres clubs, tancats pel vent


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Esportiu Valldoreix són les instal·lacions més afectades pel fort vent d'aquest cap de setmana. El club de golf estarà tancat fins d'aquí dues setmanes quan es retirin els més de cent arbres caiguts al camp de joc.

El vent s'ha convertit en protagonista aquest dissabte i ha obligat l'Ajuntament al tancament de les instal·lacions esportives municipals. Aquest diumenge ja s'han obert totes. El regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

La situació està pràcticament controlada. Diumenge s'han reiniciat les activitats esportives, però durant la setmana hem de reparar algunes coses, però s'han pogut reprendre les activitats esportives amb normalitat


Pel que fa a les entitats privades, el Club de Golf Sant Cugat és la més afectada amb els divuit forats del camp inutilitzables per la caiguda de més de cent arbres. Escoltem el gerent del club, Joan Monzó.


Joan Monzó

Estem treballant amb dos temes un que afecta a la població, que és la tanca de la Rambla Rivera i l'altre és la retirada d'arbres que han caigut als greens. Creiem que necessitem dos setmanes per tornar a la normalitat.



El Club Tennis Natació Sant Cugat s'ha quedat sense llum i sense poder retirar els arbres caiguts a les pistes. Els propers dies està previst que es puguin obrir les instal·lacions. Així ho explica el president de l'entitat, Lluís Jimènez.

Lluís Jiménez

Tenim 5 pistes inútils per la pràctica del tennis. Creiem que les podem recuperar en 5 dies, però depenem que la llum torni i poguem així obrir les pistes dimarts.


I el Club Esportiu Valldoreix també s'ha vist afectat pel temporal, però ha mantingut un servei mínim pels socis. El president del club, Joan Carles Pradell.


Joan Carles Pradell

En cinc dies tindrem el 95%, però el 100% en dues setmanes perquè tenim una pista bastant afectada.


Les activitats esportives esperen recuperar la normalitat aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.