El Tour de França recorrerà el centre de Sant Cugat el 10 de juliol


  • Comparteix:

El Tour arribarà a Sant Cugat al juliol

El Tour arribarà a Sant Cugat al juliol

El Tour de França passarà pel centre de Sant Cugat el divendres 10 de juliol, en la setena etapa. Els ciclistes entraran a Sant Cugat des de Barcelona per la carretera de la Rabassada, seguiran per l'avinguda de Gràcia, Francesc Moragas i avinguda Rius i Taulet, en direcció Rubí.

El recorregut ja és oficial. La nostra ciutat veurà passar el Tour a la setena etapa de 224 quilòmetres amb sortida des de Barcelona i arribada a Ordino Arcalís, Andorra, segons ha confirmat a Cugat.cat l'Institut Barcelona Esports, empresa pública de l'Ajuntament de Barcelona i que coordina el pas del Tour per Barcelona. Els ciclistes començaran aquesta etapa a la capital, pujaran per la carretera de la Rabassada i arribaran a la nostra ciutat des de l'avinguda de Gràcia, passant per Francesc Moragas i l'avinguda Rius i Taulet, en direcció Rubí.

L'Ajuntament ja ha rebut la proposta del circuit i en fan una primera valoració del traçat. Xavier Amador és regidor d'Esports.

Xavier Amador

No tenim comunicació oficial, però si el traçat és aquest, estem encantats d'acollir aquesta etapa.








El Servei Català de Trànsit s'ha de posar en contacte amb la Policia Local per tramitar el dispositiu especial per acollir el pas del Tour per la nostra ciutat.

Mapa del recorregut del Tour 2009 al pas per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.