La final de la Copa Catalunya de futbol sala, aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Barça, un dels aspirants al títol

El Barça, un dels aspirants al títol

La final de la Copa Catalunya de futbol sala es disputarà aquest dissabte al PAV-3 de la Rambla del Celler a les set de la tarda. Corbera-Marfil Santa Coloma i Mataró-Barça són les semifinals per divendres. L'Ajuntament i la Federació Catalana són els organitzadors de la competició i l'AXA i l'Olímpyc, clubs col·laboradors.

Sant Cugat acull per primera vegada a la història una final de la Copa Catalunya de futbol sala. El matx es disputarà dissabte a les set de la tarda. La Federació Catalana també ha confirmat que la primera semifinal es disputarà a dos quarts de set entre el Corbera i el Marfil i la segona, entre el Mataró i el Barça, a dos quarts de nou aquest divendres.

El directiu de l'AXA Sant Cugat, Jesús Manchado, es mostra satisfet perquè la final es disputi al PAV-3.


Jesús Manchado

Sant Cugat viurà un dia espectacular de futbol sala.




El president de l'Olímpyc i directiu de la Federació Catalana, Àngel Ruiz, veu en bon ulls que la final sigui a Sant Cugat, però creu que ha faltat manca de previsió per donar més difusió a l'acte.


Àngel Ruiz

Ha faltat més previsió per donar més difusió a l'acte.



L'Ajuntament i la Federació Catalana són els organitzadors de la final i l'Olímpyc i l'AXA, clubs col·laboradors. L'AXA vol aprofitar la final per jugar un partit de pretemporada entre el primer equip i l'Hospitalet que es disputarà a partir de les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.