Garcia i Bajón, nous campions de la Mitja Marató de Sant Cugat


  • Comparteix:

Marc Garcia creuant la meta

Marc Garcia creuant la meta

Marc Garcia, del Corredors.cat, guanya la 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat amb 1 hora, 12 minuts i 3 segons. Hasma Bajón, del California Sports, s'imposa en categoria femenina amb 1 hora i 22 minuts. Un total de 1.139 atletes disputen la cursa amb un merescut homenatge a Francesc Ribas, un dels fundadors i directors de la cursa. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'organització de la cursa s'havia marcat l'objectiu d'arribar als 1.200 participants i s'han quedat a prop d'aquesta xifra amb 1.139 atletes. La 26a Mitja Marató de Sant Cugat ha començat de manera puntual a les deu del matí amb sortida des de la plaça dels Quatre Cantons. Abans del tret de sortida, l'organització ha volgut retre un merescut homenatge a Francesc Ribas, un dels fundadors i directors de la cursa. Des de l'inici, Marc Garcia ha trencat la cursa amb un ritme molt fort i s'ha plantat tot sol a l'arribada amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 3 segons. L'avantatge sobre el segon ha estat de gairebé de dos minuts.

Garcia s'ha mostrat satisfet pel triomf final.

Marc Garcia

He intentat escapar-me durant els primers quilòmetres i he agafat una distància suficient respecte el segon que m'ha permès guanyar.


L'anècdota de la cursa s'ha produït quan el segon i tercer classificat s'han equivocat en un tram per estar mal indicat i han estat superats per alguns atletes. En categoria femenina, Hasma Bajón, del California Sports, ha guanyat amb 1 hora i 22 minuts.

La tinenta d'alcade de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, creu que la Mitja Marató és un dels actes esportius més importants de la ciutat.

Carmela Fortuny

Una prova consolidada i una nova festa esportiva. Una de les proves esportives més importants de Sant Cugat.


Els primers classificats locals que han rebut el premi Jaume Tubau són Oriol Gifra i Lorena Castrillo. Corredors.cat en categoria masculina i Metropolitan en femenina s'han imposat per equips. Una 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat que es consolida en el calendari atlètic català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.