Arriba el Cros més multitudinari


  • Comparteix:

Més de 3.000 atletes van prendre part en l'edició de l'any passat

Més de 3.000 atletes van prendre part en l'edició de l'any passat

L'11a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat arriba aquest diumenge carregada de novetats i participants. 3.500 corredors ja s'han inscrit en una prova que enguany col·labora amb el Campionat del Món d'Atletisme de Barcelona de 2010.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha destacat aquesta setmana a Cugat.cat que el cros que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) és l'esdeveniment esportiu de referència a la nostra ciutat. I els números l'avalen. El Parc de la Pollancreda comptarà amb la participació de prop de 3.500 participants, distribuïts per categories. Dos recorreguts, un de 750 metres i l'altre d'un quilòmetre i 100 metres, ompliran d'ambient atlètic el parc i els seus voltants. S'espera l'assistència de 8.000 persones durant la jornada d'aquest diumenge.

A més, com a novetat especial, destaca la col·laboració amb el Campionat del Món d'Atletisme de Barcelona, que se celebrarà l'any vinent. En aquest sentit, tots els participants lluiran el logotip del mundial al dorsal i la prova comptarà amb la presència de la mascota oficial de la competició, anomenada BARNI.

Per tot això, el mateix Amador espera que aquesta 11a edició del Cros mantingui el nivell qualitatiu i quantitatiu que es va impulsar en l'edició anterior.

Xavier Amador

Es pot esperar mantenir el nivell qualitatiu de l'any passat. Fa dos anys el cros va fer un salt qualitatiu amb millores al recorregut.


El patrocinador d'aquesta edició és Capio Hospital General de Catalunya, que ha invertit 11.000 euros en el cros. La cursa se celebra aquest diumenge al Parc de la Pollancreda a partir de les nou del matí.



  • Comparteix:

COMENTARIS

es una mentira ESTE AÑO NO HA HABIDO TANTA GENTE! mentira podridaaaaaaaaaaaa bss participadoras del cross

participadoras del cros. Enviat el 15/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.