Oriol Vilaplana i Esther Ramos s'imposen en la categoria absoluta


  • Comparteix:

Sortida del Cros 2008

Sortida del Cros 2008

L'11a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat es desenvolupa amb normalitat a l'espera de finalitzar les 14 categories de la cursa. De moment, els atletes Oriol Vilaplana i Esther Ramos s'han imposat en la categoria absoluta. A falta de confirmar el nombre total de participats, l'organització preveu mantenir els més de 3.000 atletes de l'edició anterior.

Aquesta 11a edició compta amb dos recorreguts, un de 750 metres i l'altre d'un quilòmetre i 100 metres que se situen al Parc de la Pollancreda. Milers de persones s'han aplegat en aquest indret per seguir la cursa i els participants.

A més, com a novetat especial, destaca la col·laboració amb el Campionat del Món d'Atletisme de Barcelona, que se celebrarà l'any vinent. En aquest sentit, tots els participants porten el logotip del mundial al dorsal i la prova compta amb la presència de la mascota oficial de la competició, anomenada BARNI.

El patrocinador d'aquesta edició és Capio Hospital General de Catalunya, que ha invertit 11.000 euros en el Cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.