Jaume Guixà, precandidat a la presidència del Barça: 'Sóc l'alternativa al laportisme'


Temes relacionats

Jaume Guixà no supera el tall i Joan Laporta serà reelegit president (22/ago/06)

Jaume Guixà, molt optimista de reunir les signatures per ser candidat (18/ago/06)

Jaume Guixà presenta el seu programa i el seu equip de treball (17/ago/06)

El pre-candidat Jaume Guixà no pactarà amb Jordi Medina (11/ago/06)

Jaume Guixà vol ser 'el president de tots els barcelonistes' ( 7/ago/06)

Jaume Guixà, president de la Penya Mil·leni, pre-candidat a les eleccions del Barça ( 4/ago/06)


  • Comparteix:

El santcugatenc Jaume Guixà ha presentat la seva precandidatura al Futbol Club Barcelona. Guixà s'ha mostrat molt crític amb l'actual president de l'entitat, Joan Laporta, al qual acusa de falta de transparència i d'aprofitar-se del club per fer carrera política. El president de la Penya Mil·leni es postula com l'alternativa al laportisme.

Jaume Guixà ha presentat la seva precandidatura aquest dimecres a l'Hotel Meliá de Barcelona. Prop de 100 persones entre periodistes, amics i membres del seu grup de treball han assistit a l'acte. El santcugatenc s'ha mostrat molt crític amb Laporta i es postula com una alternativa a la junta actual.

Jaume Guixà

Sóc una clara alternativa al laportisme. El club pertany al soci.


Guixà també ha afirmat que la junta directiva ha maltractat les penyes amb comentaris poc encertats del mateix Laporta i Sala i Martín. El santcugatenc s'ha queixat de la manca de transparència de Laporta en temes com l'ampliació del Camp Nou i els terrenys de Can Rigalt. Guixà creu que serà un digne rival a les eleccions del FC Barcelona.

Jaume Guixà

Se m'ha de votar per consciència de transparència. Crec que puc ser un digne rival a les eleccions del FC Barcelona.


El precandidat també ha confirmat que si fos president del Barça, Pep Guardiola seguiria a la banqueta i descartaria la continuïtat del director general, Joan Oliver, i la del secretari tècnic, Txiki Begiristain.

Guixà és el tercer en presentar-se com a precandidat a les properes eleccions del club que se celebraran al juny. L'anunci arriba després de les precandidatures de Sandro Rosell i del també santcugatenc Agustí Benedito.

Guixà ja va posar en marxa la seva precandidatura als comicis anteriors del Barça, al 2006, però en aquella ocasió no va aconseguir reunir les 1.804 signatures necessàries per presentar-se a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.