Tot a punt per a la Nit de l'Esport


  • Comparteix:

La 13a edició dels Premis Esport en Marxa, emmarcada dins la 4a Nit de l'Esport, té lloc dijous de la setmana vinent al Teatre-Auditori. L'acte, que tindrà format de sopar-espectacle, comptarà amb prop de 300 personalitats de l'esport local.

Enguany s'entregaran un total de 10 premis. Els nou que s'entreguen en cada edició més un d'especial. La 13a edició dels Premis Esport en Marxa, emmarcada dins la 4a Nit de l'Esport, l'organitza Cugat.cat, compta amb el patrocini d'Opel Autocugat i del 'Diari de Sant Cugat' i amb la col·laboració de l'Ajuntament, el CAR de Sant Cugat i el Teatre-Auditori.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, es mostra molt orgullosa de poder dir que és la Nit de l'Esport de Sant Cugat.

Mònica Lablanca

Els premis tenen per objectiu premiar i reconèixer la tasca de les entitats esportives. Estem contents i orgullosos de poder dir que és la Nit de l'Esport de Sant Cugat.



L'acte de presentació de la quarta Nit de l'Esport ha estat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Amador. El regidor ha volgut recordar l'esforç de tots els esportistes santcugatencs.

Xavier Amador

Aquesta nit, per nosaltres, és una alegria, però cal remarcar que hauria de ser-hi tot Sant Cugat. Al darrere hi ha famílies, entrenadors, jugadors, etc.



De la seva banda, el gerent d'Opel Autocugat, patrocinador de l'acte des de la seva primera edició, Josep Maria Negre, ha agraït a que Cugat.cat li doni l'oportunitat d'estar present en un acte com aquest.

Josep Maria Negre

Estic orgullós de fer-ho i que em volgueu a mi com a patrocinador.



L'acte començarà a les nou del vespre al Teatre-Auditori. Durant el sopar, l'espectacle del mag Selvin amenitzarà la prèvia a l'entrega dels 10 premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.