La Nit de l'Esport reconeix Anna Cohí, la cursa popular de la Floresta i Juanjo González


Temes relacionats

L'esport femení triomfa als Premis Esport en Marxa (18/des/09)

Èxit organitzatiu i participatiu de la Nit de l'Esport (18/des/09)


  • Comparteix:

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat, guardonat als Premis Esport en Marxa

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat, guardonat als Premis Esport en Marxa

La 4a Nit de l'Esport reconeix l'esquiadora amb discapacitat visual Anna Cohí com a millor esportista de l'any. La cursa popular de la Floresta, pels seus 25 anys, i l'exjugador de l'Handbol Sant Cugat Juanjo González han rebut el premi especial del jurat i el reconeixement a tota una trajectòria, respectivament. La Nit de l'Esport, emmarcada en la 13a edició dels Premis Esport en Marxa i organitzada per Cugat.cat, ha aplegat prop de 300 persones al Teatre-Auditori en una cita que ha entregat set guardons més. Reviu la Nit de l'Esport a Cugat tv

El Club Voleibol Sant Cugat ha rebut dos premis, un a la millor direcció esportiva i l'altre al millor equip infantil, que ha estat per al conjunt cadet, subcampió d'Espanya. Les altres triomfadores de la nit han estat les germanes Júlia i Bàrbara Pla, subcampiones d'Europa i setenes al mundial en la seva primera participació amb la selecció espanyola de rugbi. En total, quatre guardons destinats a l'esport femení santcugatenc, encapçalats per Anna Cohí, una de les grans triomfadores de la nit.

Anna Cohí

Estic molt agraïda, és una cosa molt important i també una responsabilitat. S'agraeix molt i és un orgull.


La resta de guanyadors són la 10a edició del cros Ciutat de Sant Cugat, que s'ha endut el premi per la promoció de l'esport base; l'AXA Sant Cugat, premiat amb el guardó al millor equip pel seu ascens a la Nacional A de futbol sala; i el tècnic d'aquest equip, Jaime Martínez, com a millor entrenador. Per la seva banda, el Programa Special Hockey, destinat a integrar esportistes amb discapacitats psíquiques a través de l'hoquei herba, ha rebut el premi a la millor projecció social.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha donat les gràcies als clubs, als esportistes i als directius.

Lluís Recoder

Vull donar les gràcies als esportistes, als clubs pel seu esforç en teixir l'esport a Sant Cugat i a les directives de totes les entitats esportives.




La Nit de l'Esport està organitzada per Cugat.cat i patrocinada per Opel Autocugat i el 'Diari de Sant Cugat'. La vetllada, que ha tingut format de sopar-espectacle, ha comptat amb el mag Selvin per amenitzar la prèvia a l'entrega dels 10 guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.