Aprovat el projecte de la pista de la Guinardera, a punt per a la licitació


  • Comparteix:

Imatge virtual del projecte

Imatge virtual del projecte

El regidor d'Esports, Xavier Amador, considera que l'aprovació del projecte de construcció de la pista d'atletisme de la Guinardera és un pas endavant, però no definitiu. Amador espera que en les pròximes setmanes es puguin licitar les obres i començar així a treballar en la construcció de la instal·lació. De la seva banda, el president de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), Oswaldo Romero, s'ha mostrat molt content per l'aprovació del projecte i creu que la pista permetrà que el club faci un salt qualitatiu.

La junta de govern local va aprovar les obres la setmana passada i ara l'Ajuntament espera que les empreses constructores presentin les seves ofertes perquè, un cop els tècnics les hagin valorat, és puguin licitar.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha expressat la seva satisfacció per l'aprovació de les obres, un fet que considera un pas endavant en la materialització de les pistes d'atletisme.

Xavier Amador

És un pas positiu, però no el definitiu. Cal que sigui una realitat.



Amador ha explicat també quins seran els terminis a partir d'ara.

Xavier Amador

L'execució de l'obra serà d'uns sis o set mesos. A principis d'any hauria de ser una realitat.




De la seva banda, el president de la secció d'atletisme del CMSC, Oswaldo Romero, ha rebut amb alegria la notícia i espera que aquesta nova instal·lació permeti fer un salt qualitatiu a la seva secció.

Oswaldo Romero

És una alegria. Dins de la secció ja comencem a planificar el salt en organització i activitat que suposaran les pistes.



Si no hi ha cap contratemps, a principis del 2011 la pista d'atletisme de la Guinardera serà una realitat a disposició dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.