Sant Cugat confia en la remuntada del Barça


  • Comparteix:

Els precandidats santcugatencs a les eleccions del Barça, Jaume Guixà i Agustí Benedito, el regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, creuen que el Futbol Club Barcelona remuntarà l'eliminatòria de Champions League amb l'Inter de Milà. El Barça de Pep Guardiola busca un lloc a la final de la Copa d'Europa avui a partir de tres quarts de nou del vespre al Camp Nou.

El Barça ha de remuntar el 3 a 1 del partit d'anada, però l'afició culer creu en la victòria del seu equip i està disposada a empènyer al màxim. A la nostra ciutat, els santcugatencs creuen que el Barça aixecarà el resultat de l'anada. Així s'han expressat alguns dels representants culers i esportius del municipi.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que no es pot dubtar dels de Guardiola i es mostra optimista de cara a l'eliminatòria.

Xavier Amador

No podem dubtar d'aquest equip. Si no ens ho creiem nosaltres, qui s'ho creurà?.


El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, està segur que el Barça passarà l'eliminatòria i critica alguns mitjans de comunicació que no volen que el conjunt blaugrana arribi a la final del Bernabéu.

Josep Maria Félez

Espero que passem per joc i qualitat. Hi ha un interès des de Madrid perquè no arribem a la final.


El president de la Penya Mil·lenni i precandidat a les eleccions del Barça, Jaume Guixà, es mostra optimista pel 'partit de l'any'.

Jaume Guixà

És el partit de l'any. L'afició el començarà guanyant. Veig un 3 a 0 fàcil.





El santcugatenc i precandidat a les eleccions del Barça, Agustí Benedito, pronostica un partit difícil, però està convençut que el Barça guanyarà 2-0 i arribarà a la final del Bernabéu. Benedito confia també en el poder de l'afició culer per empenyer l'equip en els trams complicats del matx.

Agustí Benedito

El sentiment de l'afició es transmet i empenyerà l'equip en els moments difícils.


Els blaugrana comptaran amb el recolzament de l'afició des de primera hora, ja que molts acudiran a partir de les sis de la tarda a l'hotel La Florida, on la plantilla està concentrada, per tal d'acompanyar l'equip fins l'estadi.

S'espera que a partir de les vuit del vespre el camp comenci a tenir color ja que els jugadors van citar l'afició en el darrer partit contra el Xerez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.