El tennis en 3D arriba diumenge a Sant Cugat amb la retransmissió de l'Open de Madrid


  • Comparteix:

La pista de tennis de la Caja Mágica de Madrid acollirà les finals / Font: AP

La pista de tennis de la Caja Mágica de Madrid acollirà les finals / Font: AP

El complex de cinema Yelmo emetrà en directe aquest diumenge una realització en tres dimensions (3D) de les finals masculina i femenina del torneig de tennis Masters 1000 Mutua Madrileña Open. És la primera vegada que s'utilitza en el tennis aquesta tecnologia, que s'enviarà via satèl·lit i en alta definició. La realització, que es retransmetrà també a un cinema de Màlaga i a un de Barcelona, la farà un equip de Televisió de Catalunya (TVC).

L'equip de TVC aprofitarà les semifinals del torneig per poder experimentar amb aquesta tècnica. La realització es farà amb set càmeres 3D, dues de les quals permetran captar imatges subjectives i aèries, és a dir, des del punt de vista del jutge de cadira. En la repetició de les millors jugades es farà servir el sistema 'slow-motion', imatges superlentes d'alta resolució.

La final femenina serà aquest diumenge a dos quarts de quatre de la tarda mentre que la masculina arribarà i a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.