El Campionat del Món d'Estètica no es veu perjudicat pel núvol de cendra


  • Comparteix:

El PAV-3 acull aquesta Copa del Món de Gimnàstica Estètica

El PAV-3 acull aquesta Copa del Món de Gimnàstica Estètica

Els equips participants a la Copa del Món de Gimnàstica Estètica no estan tenint problemes de moment per arribar a Sant Cugat, tot i el núvol de cendra que està afectant els vols internacionals. Si no hi ha cap contratemps de darrera hora, un total de 36 equips participaran demà i diumenge a la 3a Fase de la Copa del Món sènior, la 3a Fase i Final de la Challenge Cup júnior i el 4t Campionat Europeu Universitari. Cugat.cat col·labora amb la iniciativa.

Prop de 300 gimnastes provinents de Bulgària, Estònia, Finlàndia, la República Txeca, Itàlia, Canadà, Rússia i l'Estat espanyol han anat arribant a Sant Cugat sense gaire problemes, tot i el núvol de cendra que afecta els vols de tota Europa. Una bona notícia pel desenvolupament de la competició, segons explica el vicepresident de la secció de rítmica del Club Muntanyenc (CMSC), Toni Molina.

Toni Molina

Estàvem preocupats, però de moment han arribat tots els equips i esperem que no hi hagi cap problema.




D'aquesta manera, no hi haurà problemes perquè els prop de 300 gimnastes i 70 entrenadors i membres dels cossos tècnics dels equips puguin participar a la 3a Fase de la Copa del Món sènior, la 3a Fase i Final de la Challenge Cup júnior i el 4t Campionat Europeu Universitari.

Avui, des de les tres de la tarda, es duran a terme el primers entrenaments i, posteriorment, l'alcalde, Lluís Recoder, durà a terme la recepció dels participants a partir de les vuit del vespre al vestíbul de l'Ajuntament. La competició tindrà lloc demà durant tot el dia i diumenge fins a les tres de la tarda, quan es farà l'acte de cloenda. Cugat.cat és mitjà de comunicació col·laborador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.