La cursa de Sant Silvestre arriba a Sant Cugat per quedar-s'hi


  • Comparteix:

Giménez, Ententes, Amador i Perarnau a la presentació de la cursa a l'Ajuntament

Giménez, Ententes, Amador i Perarnau a la presentació de la cursa a l'Ajuntament

La cursa Sant Silvestre Barcelonesa es trasllada a Sant Cugat en l'edició d'aquest any i ho fa per quedar-s'hi. Així ho han comunicat dimarts al migdia tant el regidor d'Esports, Xavier Amador, com el vicepresident del Club Atlètic Barcelonès i organitzador de la prova, Joan Perarnau, que han presentat públicament aquesta nova seu de la cursa clàssica de cap d'any, que deixa Barcelona per ubicar-se a la nostra localitat.

A partit d'aquest any Sant Cugat serà l'escenari de la tradicional cursa de cap d'any. La Sant Silvestre Barcelonesa 2010 donarà el tret de sortida a dos quarts de sis del 31 de desembre des de davant de la Biblioteca del Mil·lenari al Pla del Vinyet. L'organització preveu un èxit de participació que porti a la nostra ciutat entre 3.000 i 5.000 atletes, que seguiran un recorregut de 10 quilòmetres que acabarà davant de l'Ajuntament.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat satisfet d'haver pogut revelar els rumors i ha destacat la gran feina que han fet totes les parts per poder dur a terme aquest projecte.

Xavier Amador

És una gran oportunitat i l'hem hagut de treballar molt. Faig una crida a la participació.


El vicepresident del Club Atlètic Barcelonès i organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa, Joan Perarnau, ha assegurat que la cursa se celebrarà a partir d'ara a Sant Cugat.

Joan Perarnau

La idea és fer-la a Sant Cugat per sempre. Volem que a banda de ser un esdeveniment esportiu sigui una festa per la ciutat.


De la seva banda, el vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Maria Ententes, ha expressat la seva satisfacció per poder seguir comptant amb una cursa com la Sant Silvestre en una localitat com Sant Cugat i ha avançat que la prova podria arribar a ser puntuable pel Campionat de Catalunya.

Josep Maria Ententes

Sant Cugat té un bon pedigrí en el món de l'atletisme i això amb una Sant Silvestre es completa.


Des del primer moment, la Penya Pericos de Sant Cugat s'ha volcat amb aquest esdeveniment i en serà un dels col·laboradors. El president de la penya blanc-i-blava explica com van acabar implicant-se en aquest projecte.

Toni Giménez

No vam dubtar ni un moment. Hi havia la possibilitat de portar la Sant Silvestre i no podíem deixar escapar l'oportunitat.


A partir del mes de setembre s'aniran coneixent més detalls de la prova i més endavant es fara una nova roda de premsa per acabar de concretar tots els detalls tècnics de la cursa i presentar els atletes d'elit que hi participaran. Tant Amador com Perarnau han volgut fer una crida a tothom a participar en aquesta 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, que s'instal·la a Sant Cugat indefinidament, on espera convertir-se en una prova emblemàtica per la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.