Pepu Hernández: 'L'esport ha de formar persones, no només jugadors'


  • Comparteix:

Pepu Hernández en un moment de l'entrevista a Cugat.cat

Pepu Hernández en un moment de l'entrevista a Cugat.cat

L'entrenador del DKV Joventut de bàsquet, Pepu Hernández, ha exposat en una entrevista en exclusiva a Cugat.cat els valors que ha de fomentar la formació dels esportistes de base. L'exseleccionador estatal ha ofert una xerrada al Teatre-Auditori de la ciutat, enmarcada dins el programa 'Enganxa't als valors', que promou la Fundació UESC i que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament. Mira l'entrevista a Cugat tv

Segons Pepu Hernández, l'esport de base s'hauria de focalitzar més en la formació de la persona que no pas en la formació tècnica i tàctica del jugador. Una tasca que comprèn des dels entrenadors, com a actors principals, passant pels propis clubs, els pares i els àrbitres.

Pepu Hernández

Com a pares, com a professors i com a entrenadors l'hem d'ajudar a que se senti millor.




Una de les dificultats amb què, sovint, es troben els esportistes de base que volen optar a l'elit és la dificultat de compaginar les hores d'entrenament i les hores d'estudi. Segons el tècnic verd-i-negre, per resoldre aquesta qüestió cal un canvi més ampli, gairebé cultural.

Pepu Hernández

No estem gaire ben educats en la cultura de l'esforç i, així, perdem molt de temps.



Prop de 400 persones han assistit a la xerrada del tècnic campió del món de bàsquet l'any 2006, que s'ha celebrat al Teatre-Auditori i que ha comptat amb la col·laboració de Cugat.cat, mitjà de comunicació oficial de la Fundació UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.