Sandro Rosell: 'La resposta de Sant Cugat ha estat molt bona'


  • Comparteix:

Prop de 300 persones han acudit aquest divendres al Teatre la Unió, on el candidat a les eleccions del Barça Sandro Rosell ha exposat els pilars bàsics del seu programa electoral. Rosell ha destacat la importància de la nostra ciutat en aquestes eleccions i de l'escenari de La Unió, ja que segons Rosell, exemplifica el que vol el seu programa, la unió entre els barcelonistes.

Durant prop d'una hora i quart, els santcugatencs han escoltat les propostes del gran favorit a les eleccions del 13 de juny. L'elecció de fer-ho a Sant Cugat no és casual. Rosell ha valorat així el seu pas per la nostra ciutat.

Sandro Rosell

Estic molt content, ens ho hem passat molt bé.







Rosell ha convidat els santcugatencs a pujar a l'escenari i a preguntar tot allò que volguessin. En total, han estat 10 persones que l'han acompanyat al sofà. Sandro Rosell també ha explicat els motius d'aquest format.

Sandro Rosell

Creiem que és la millor manera d'exposar el nostre programa d'una manera més amena.




Després de la nostra ciutat, Rosell passarà per Girona, el Poblenou i l'Hospitalet de Llobregat, on tancarà els actes de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.