El president de la Federació Catalana de Futbol demana a l'alcalde un altre camp de futbol pel Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Moment de l'acte de presentació del SCE

Moment de l'acte de presentació del SCE

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha demanat a l'alcalde, Lluís Recoder, la construcció d'un altre camp de futbol pel Sant Cugat Esport. Casals, que ha aprofitat l'acte de presentació de l'entitat santcugatenca per fer pública aquesta necessitat, considera que la ZEM Jaume Tubau ha quedat col·lapsada amb els 34 conjunts del club. De la seva banda, l'alcalde, que ha destacat a Cugat.cat la importància que ha tingut l'esport santcugatenc durant el seu mandat, deixa el projecte del nou camp pel proper govern municipal.

Casals ha estat molt clar i ha aprofitat l'acte de presentació del Sant Cugat Esport, per demanar-li a l'alcalde, LLuís Recoder, un nou camp.

Jordi Casals

Al SantCu li fa falta un altre camp. Estic molt agreït de totes les millores que s'han fet a les instal·lacions santcugatenques des que el Lluís Recoder és Alcalde.




Unes declaracions que han agradat molt a l'entitat vermell-i-negra. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, espera que aquesta petició es faci realitat algun dia.

Llorenç Santasusagna

Ens fa molt goig, perquè demostra que ell percep la situació del club. Una altra instal·lació convindria, tant de bo sigui realitat un dia o altre.



Actualment són més de 500 els jugadors i jugadores que comparteixen la ZEM Jaume Tubau, i és que en els últims 10 anys, Sant Cugat ha fet una clara aposta per l'esport, arribant a superar les xifres de practicants en totes les disciplines. En aquesta mateixa línia, l'alcalde, Lluís Recoder, que deixa la petició de la Federació pel nou govern, subratlla a Cugat.cat la importància de l'esport durant el seu mandat.

Lluís Recoder

Ha estat una de les moltes prioritats de la ciutat. Una ciutat com la nostra, tan jove, ha de tenir els valors de l'esport molt presents.





Una petició més que potser algun dia serà realitat. De moment, però, s'afegeix a la llista de reivindicacions que alguns clubs santcugantencs han fet arribar a l'Ajuntament de les necessitats d'equipaments esportius que actualment presenta la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.