Golejada i bon joc per començar la lliga

El Junior masculí guanya (4-0) el València HC en el primer partit de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, molts segurs en defensa, mostren una gran efectivitat en atac amb gols per partida doble d'Edu Garriga i Marc Forner.

Els primers minuts han estat molt igualats amb un conjunt visitant que ha mostrat que no venia a Sant Cugat a passar l'estona. Amb ocasions per totes dues bandes, han estat els santcugatencs els que han obert el marcador després d'una bona jugada d'atac finalitzada per Marc Forner. Amb aquest gol, el Junior ha passat a tenir un major domini del partit tenint oportunitats per ampliar l'avantatge.

En el segon temps, els blau-i-negres han estat els clars dominadors del joc i s'han mostrat superiors al conjunt valencià. El santcugatenc Edu Garriga ha aconseguit dos gols més sentenciant el partit a falta de deu minuts. Els valencians però, han continuat buscant el gol de l'honor, però ha estat el Junior qui ha aconseguit un gol més en el descompte mitjançant Marc Forner, que ha deixat el marcador final (4-0).

Gran victòria del Junior i el seu entrenador, Fede González, content del rendiment dels seus jugadors en aquest debut

Fede González

He vist a l'equip bé per ser el primer partit. L'equip s'ha mostrat amb confiança i en línies generals han jugat bé.

La propera setmana el Junior visita el camp del CH Barrocanes gallec.